E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem Türkiye, İMF'nin karşısında diz çökmeyecek---

Türkiye, İMF'nin karşısında diz çökmeyecek

  Türkiye, İMF'nin karşısında diz çökmeyecek
04 Mart 2017 - 21:13 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Dünyanın en güçlü en büyük 10 devlet arasında yer alacağız bunu biliyoruz. Ama istiyorlar ki Türkiye İMF'nin karşısında diz çöken bir ülke olsun. Ama olmayacak" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muğla'nın Milas ilçesinde düzenlenen 8. Uluslararası Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı ziyaretti. Soylu, “İnşallah çiftçilere sağladığımız desteklerle, tedbirlerle gelecekte ülkemizin gıda konusunda sıkıntı yaşamamasını sağlayacağız. Cep telefonu ve lüks araçlar insanların karnını doyurmuyor" dedi.

Soylu, "Türkiye artık eski Türkiye değil. Nasıl ki bu ülkede barajlar, hastaneler, yapıldıysa, biz kendi uçağını, kendi arabasını yapan bir ülke olacağız bunu biliyoruz. Dünyanın en güçlü en büyük 10 devlet arasında yer alacağız bunu biliyoruz" derken, İstiyorlar ki çocuklar bu ülkede okumasın, istiyorlar ki Türkiye İMF'nin karşısında diz çöken bir ülke olsun. Ama olmayacak. Artık bunlardan kurtulması gereken, yarınlara güvenle bakması gereken bir süreç var. Hiç endişe etmeyin. Demokratik Avrupayı görüyoruz. Bakanların konuşmasına bile müsaade etmeyenleri görüyorsunuz. Çıldırıyorlar, ayakta kalan Türkiye için. 3 milyon Suriyeli'nin elinden tutan Türkiye için çıldırıyorlar” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hayırrrr05 Mart 2017 22:09

    Puhaha asgeri ücret 1500 olsun dendiğinde yunanistan gibi batarız diyen yarımakıllıar pardon beyinsizler 3 milyon suriyeliyi türkiyeye sokunca amerika kadar büyük eknomimiz olur diyicek kadar odunlar hahaahah

  • :))05 Mart 2017 17:46

    usd lazım ülkeye kimdem alcaz ? adı imf değilde , fmi olsun :D borçlana borçlana gidiyoz, laflarn içi boş malesef.

  • Vedat05 Mart 2017 16:48

    Irak'ın toprak bütünlüğü kırmızı çizgimiz idi... Ver coşkuyu...

  • sencer05 Mart 2017 16:16

    mg bi ekonomiden iktisattan zerre anlamayan buraya laf yazmış yorum yapma gereği bile duymuyorum ne çabuk unuttunuz ecevitin clinton karşısında el pençe ezile büzüle 1 milyar dolar istediğini

  • Mg05 Mart 2017 12:41

    ABD'nin önünde diz çöktünüz, paçavrayı astınız, ötesi var mı ?

  • vatandaş05 Mart 2017 11:45

    gülmem geldi,zaten borçlanma kredimiz dibe vurdu. istesek te kimse borç vermez, verseler de en yüksek maliyetle verirler. öyle kuru hava atmayın.

  • briffa05 Mart 2017 10:48

    Bir Trabzon'lu olarak diyorum ki; size halâ inanan Trabzon'lular var ve sizler çok şanslısınız en az on sene daha bu yalanlarla milleti aldatirsiniz

  • hafız05 Mart 2017 09:41

    15 yıldır aynı masal geldiğimiz yer %12 işsizlik.

  • yazik05 Mart 2017 00:43

    Çokmez tabi. Yabanciya fabrikasini yolunu köprüsünü satar ama borc almaz. Satin bakalim

  • Trabzonlu04 Mart 2017 22:11

    Sen çok dürüst ve doğru konuşuyorsun ekonomidende çok iyi anlıyorsun sen ne dersen o olur kimsenin bundan şüphesi yok sen olmasan Türkiye krizlere girer çok büyüksün

  • KILIÇ04 Mart 2017 22:07

    BİR GERÇEK VARKİ DÜNYADA EKENOMİ ZORDA OLUP KURTULUŞ ÇARESİ SAVURGANLIKTAN ÇIKIP TASARUFFA YÖNELMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK.AKSİ HALDE İMF MECBUR KALIRIZ ANCAK İTİRAF ETMELİYİZKİ ÇOK SAVURGAN BİR MİLLETİZ.