E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye ile Yunanistan, müzakereleri İstanbul'da sürdürecek---

Türkiye ile Yunanistan, müzakereleri İstanbul'da sürdürecek

Türkiye ile Yunanistan, müzakereleri İstanbul'da sürdürecek
22 Eylül 2020 - 18:49 borsagundem.com

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile kıta sahanlığı müzakerelerini sürdürme kararı aldıklarını açıklarken, 2016 yılında askıya alınan görüşmelerin yakın gelecekte İstanbul'da yapılacağını duyurdu

Reuters'ın aktardığına göre, Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, iki ülkenin kıta sahanlığına ilişkin müzakere görüşmelerini yakın zamanda İstanbul'da gerçekleşmesine karar verdiğini duyurdu. 

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Charles Michel ve Almanya Başbakanı Angela Merkel ile üçlü video konferans görüşmesi gerçekleştirmişti. Doğu Akdeniz'deki gelişmelerin değerlendirildiği üçlü zirvede, Türkiye ve Yunanistan'ın istikşafi görüşmelere başlamaya hazır olduğu ifade edilmişti. 

Türkiye'ye yaptırımların tartışılacağı AB Zirvesi ertelendi

Erdoğan, Michel ve Merkel ile görüştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erdem22 Eylül 2020 21:32

    Arada Almanya gibi sozu gecen bir ulke lazım bence. Yada ABD başkanı gibi. Yoksa Yunanistan yillardir baska hayaller peşinde kosuyor ve bize hep diretmeye çalışıyor. Ortada sozu gecen taraf tutmayan lider lazım. Bizim halimizden anlayan lider olacak ki bizim haklılığımızı da görüp karşı tarafa birinin anlatması gerekir. Umarim kisa zamanda çözülür