E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye, Haçlı kuvvetleri ile karşı karşıya---

Türkiye, Haçlı kuvvetleri ile karşı karşıya

Türkiye, Haçlı kuvvetleri ile karşı karşıya
25 Ağustos 2020 - 09:03 borsagundem.com

Türkiye ile Yunanistan arasında yaşanan gerilime ilişkin konuşan Emekli Hava Korgeneral Erdoğan Karakuş, Türkiye'nin savunmada güçlü olması gerektiğini vurgulayarak "Türkiye, Haçlı kuvvetleri ile karşı karşıya" uyarısında bulundu.

Türklerin yüzyıllarca yıldır haçlılar süregelen mücadelesi Doğu Akdeniz özelinde de amansız bir şekilde sürüyor. Türkiye'nin NAVTEX ilanına karşılık Yunanistan'dan misilleme geldi. Bu atağa sessiz kalmayan Türkiye ise Girit Adası'nın güneyinde tatbikat yapacağını duyurdu.

FRANSA YUNANİSTAN'A SİLAH DESTEĞİ VERMEYE BAŞLADI

Tüm bu gelişmeler üzerine Emekli Hava Korgeneral Erdoğan Karakuş, A Haber canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Yunanistan'ın Fransa başta olmak üzere silah almaya başladığına değinen Erdoğan Karakuş, Türkiye'nin savunmada güçlü olması gerektiğinin altını çizdi. Karakuş, "Türkiye, Haçlı kuvvetleri ile karşı karşıya" uyarısında bulundu. Öte taraftan da Karakuş, Karadeniz'de bulunan doğalgazın ise mutluluk verici olduğunu belirtti ve sevinemeyenleri eleştirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kazim Dürüst04 Eylül 2020 19:44

    Gerçekten buna inanıyor musunuz? Peki o zaman neden neredeyse müslüman arap dünyasının tamamı bize karşı? Siz bu gazlarla ancak içeridekileri kandırabilirsiniz!!! Nasıl olsa ulusalcılar da kualisyonun bir ortağı değil mi? Kafanızdan onlar batının uşağı diye geçecek şimdi, peki önceden neden sıkı fıkıydınız, şimdi mi batının uşağı oldular! Yalanlarınıza ancak kendinizi inandırabilirsiniz!!!

  • Komutanım25 Ağustos 2020 11:52

    Komutanım ülkemiz doğal gaz buluyor ve buna sevinemeyip aynı Haçlılar gibi davranan içimizdeki Haçlı zihniyetini kökünden kazımak şart.

  • bilader25 Ağustos 2020 11:43

    hic kimse soze vurmasa da, bu ulkede herkes, Yunanistan saldirsada sunlara bi haddini bildirsek diye geciriyor icinden. Halbuki, o zavallilar 1918 den sonra olan bitenden hic ders almamis gibi avrupaya usaklik etmeye devam ediyor. Ben yerlerinde olsam, bu vatikan din ayagina bizimle bildigin dalga geciyor heralde deyip, Islami kabul ettigimizi ilan ederdim. Belkide onlarin halkina bunu bizzat biz anlatmaliyizdir.

  • Pala25 Ağustos 2020 11:32

    İşte darbe bu yüzden oldu. Komutanlar hayal dünyasında, tel değirmenleri ile savaşıyor.akil beş karış havada

  • Hayrettin özkök25 Ağustos 2020 10:13

    10 milyonluk yunanistanmı bize haclı seferi yapacak abartmayın beyler biraz akıllı olun..

  • Metin25 Ağustos 2020 14:56

    Ege Denizinde Yunanistan'ın işgal ettiği adalarımızı geri aldık herhalde

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU25 Ağustos 2020 10:50

    Sen nasıl bir zihniyetsin.yunanistan kendi başına olsa bize kafa tutabilirmi.AB güvendiği için böyle horuzlanmaktadır.Demek ki sende aynı malum zihniyetlerdensin.Bu oluşum asırlardır Türkler ile uğraşmaktalar olup kıyamete kadar da hiç bir müslüman ülkenin güçlenmesini istemezler.sayın paşama harfiyen katılıyorum.tüm silahlarımızı hatta nükleer silahları dahi yapmalıyız.

  • Eskici25 Ağustos 2020 09:43

    Ne haclisi dayı 21 yüzyıldayız üretim olmazsa bahane çok

  • Ali25 Ağustos 2020 09:32

    Askerlere zam yükleniyor .... komutanım içiniz rahat olsun

  • Kim yong25 Ağustos 2020 09:27

    Kuzey kore gibi olduk illaki abartılı üzülüp abartılı sevinmeliyiz.

  • Akıncı25 Ağustos 2020 09:17

    Sıkıntı yok kumandan daha öncede denediler tarih onların hezimetlerini çook yazdı Fatihlerden Kanuninelerden Gazi Mustafa Kemallere kadar gerekirse yine yazarız,çünkü biz Allah yolunda cihad ederiz gerekirse can veririz hemde seve seve,Yüce Allah bizimle beraberdir ve bize yeter.

  • masal25 Ağustos 2020 09:51

    Allah mükemmel şekide tüm evreni yaratmış. Hergün evimin önünden yerden maske sigara izmariti su pet şişesi topluyorum. Türk milletini İslam İslam diyip arabın pisliğine buladılar. Cihad günümüzde savaşla olmaz ancak medeniyetimizi ,temizlik, saygı,  adalet ve kişisel  özgürlükleri tüm dünyaya  göstererek olur. O zaman insanları engelleyemezsin müslümanlık güzel der. Kelle biçe biçe eskide kaldı

  • Hasan25 Ağustos 2020 09:16

    Sadece haçlı ordusu mu BAE, Mısır,Suriye, Suudi Arabistan hepsi bizim karşımızda. Olayı dine bağlayıp siyaset yapmamak lazım. Tüm dünya ile kavga edersen bu olur. Arada birileri ile de dost olmak lazım. Yoksa dünyada yapayanlız kalırız. 

  • abdullah 25 Ağustos 2020 09:53

    düşman olarak senin zihniyetin yeter başkaca düşmana gerek yoktur.