E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye ekonomisi hakkında önemli tespitler---

Türkiye ekonomisi hakkında önemli tespitler

Türkiye ekonomisi hakkında önemli tespitler
13 Aralık 2019 - 13:39 borsagundem.com

Gelenekselleşmiş yeni yıl Makroekonomik Beklentiler panelinde ekonomistler Türkiye'nin gidişatı hakkında konuştu

Yapı Kredi Portföy, CFA Society’nin gelenekselleşmiş yeni yıl Makroekonomik Beklentiler paneline ev sahipliği yaptı. Türkiye ekonomisinin sürdürülebilir bir patikaya oturması için orta ve uzun vadeli çözüm önerilerinin konuşulduğu panelin moderatörlüğünü Yapı Kredi Portföy Emeklilik Fonları Sabit Getirili Menkul Kıymetler Grup Müdürü Onursal Yazar üstlendi.

Chicago Üniversitesi Ekonomi Profesörü Ufuk Akçiğit, Yapı Kredi Ekonomik Araştırmalar Kürsüsü Başkanı Selva Demiralp ve Ekonomist Murat Üçer’in görüşlerini belirttiği 2020 Makroekonomik Beklentiler Paneli’nde Türkiye ekonomisinin gidişatıyla ilgili önemli tespitlerde bulunuldu. Panelde Selva Demiralp ve Murat Üçer, Türkiye ve Dünya ekonomisi ile ilgili göstergeleri değerlendirerek orta ve uzun vadede Türkiye ekonomisi için önerilerini paylaştı.

Almanya, İtalya ve ABD ekonomisi hakkında gerçekleştirdiği araştırmalarda elde ettiği verileri paylaşan Ufuk Akçiğit ise bu veriler ışığında verimliliğin son yıllarda neden azaldığı ile ilgili tespitlerini dinleyiciler ile paylaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR13 Aralık 2019 14:49

    TÜRK ekonomisi tavan üstüne tavan çekiyor, kaosçuçocukları kıytı köşelerde kafayı sıyırıyor. Bir ayda faizler YÜZDE 24'DEN 12'YE DÜŞTÜ, KRİZ OLSUN ÜLKE KARIŞSIN DİYEN ALÇAKLAR KUDURDU! Az önce tv'den öğrendim, galerilerde yılsonu sıfır otomobil ellerinde kalmamış. KAPIŞ KAPIŞ GİDİVERMİŞ, HALKSIZ TV, SÖZCÜ, CUMHURİYET AĞLAYIVERMİŞ!