E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTürkiye borsayı online eğitimden öğrendi, katılımcılardan tebrik mesajı yağdı---

Türkiye borsayı online eğitimden öğrendi, katılımcılardan tebrik mesajı yağdı

Türkiye borsayı online eğitimden öğrendi, katılımcılardan tebrik mesajı yağdı
23 Ekim 2020 - 08:09 borsagundem.com

Borsa Okulu, Türkiye’ye bilinçli yatırımcı kazandırma adımlarında yine büyük farkını ortaya koydu. İnternetten 0’dan 100’e Borsa Seminerleri'ne katılan yatırımcı adayları, iki usta borsacıya, müthiş tempoya ve öğretilerin etkisine övgü yağdırdı.

BORSAGUNDEM.COM

2020’ye damgasını vuran Borsa Okulu’nun, yatırımcı adaylarıyla yılın dördüncü online buluşması 0’dan 100’e Borsa Seminerleri, Ekim’de de fırtına gibi esti.

12 Ekim – 16 Ekim 2020 tarihlerinde düzenlenen internetten borsa eğitimine ilgi büyüktü; İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Antalya, Bursa, Samsun, Erzurum, Osmaniye, Van ve Aydın’dan geniş bir katılım gerçekleşti. Kelimenin tam anlamıyla Türkiye, Borsa Okulu’na bağlandı.  

TÜRKİYE’YE BİLİNÇLİ YATIRIMCI KAZANDIRMAYA DEVAM!

Ay Yıldız’ın yarınları adına finansal okuryazarlığı ülke çapında yayma girişimlerinin öncüsü, Türk ekonomisinin güvencesi Sermaye Piyasalarına bilinçli yatırımcı kazandırma adımlarının en güvenli adresi Borsagundem.com ve Inforce işbirliğinde organize edilen eğitimlerde atak üstüne atak gerçekleştiren Borsa Okulu, pandemi döneminde yatırım sevdalılarını yine yalnız bırakmadı.

RİSKLER VE FIRSATLAR ANLATILDI, YATIRIMCI ADAYLARINA GÜVEN GELDİ

Laptop’unu kapan, tabletini yanından eksik etmeyen, cep’ten internete giren katılımcılar, e-borsa eğitiminin Mart, Nisan ve Haziran dönemlerinde “evde kal, yatırımsız kalma” sloganıyla kalpleri fetheden seminerlerine koştu. Vizyon kazandıran, riski ve fırsatları öğreten kritik bilgileri, sektörün iki büyük tecrübesi, iki usta isminden dinleyen grup, artık daha güvenli, manipülatör tuzaklarına karşı daha uyanık ve dikkatli birer yatırımcı olarak borsaya ‘merhaba’ dedi. 

İnternetten 0’dan 100’e Borsa 12 Ekim’de kapılarını açıyor

5 GÜN BOYUNCA MÜTHİŞ TEMPO

Geçtiğimiz hafta, 5 gün boyunca başta Türkiye, 5 kıtadaki tasarruf sahiplerine sanal penceresini açan 0’dan 100’e Borsa Seminerleri her zaman olduğu gibi müthiş bir tempoya sahne oldu.

Uluslararası Suiistimal İnceleme Uzmanı (CFE), Risk Yönetimi Güvencesi (CRMA), İş Sürekliliği Yöneticisi (CCM), SPK İleri Düzey ve SPK Türev Araçlar lisans belgelerine sahip, Türkiye’nin önde gelen finansal piyasalar eğitmeni ve Borsagundem.com yazarı Dr. Gökhan Ugan’dan makroekonomik göstergelerin takibi ve yorumu, mali analiz teknikleri, portföy yönetimi ve risk yönetimini öğrenen; destek ve direnç noktalarından temel teknik indikatörlere özel detayları, sermaye piyasalarının usta ismi, çeyrek asırlık deneyim, ‘teknik analiz’ dâhisi Serdar Uluca’dan dinleyen katılımcılar, mezuniyetin ardından iki ‘derin tecrübe’yi tebrik yağmuruna tuttu. Hiç bilmedikleri bir dünyayı sırlarıyla birlikte tanıyan, ustaların stratejisiyle keşfeden yatırımcı adaylarından Okan Yazar mesajında, “Eğitimden sonra hayatımda; doğru yatırım için akıllı adım atmayı, en sakin şekilde doğru zamanı beklemeyi ve doğru hisseleri seçmem için gerekli olan bilgileri toplamadan hisse seçmemem gerektiğini artık daha iyi öğrendim. 0'DAN 100'E BORSA eğitimine katıldığım için kendimle gurur duyuyorum “ diye yazdı.

KATILIMCILARDAN MUTLULUK İTİRAFI!

Yaşar Türker, “Borsada yatırımlarına yön vermek isteyen ve yeni borsaya başlayan tüm arkadaşlarıma içtenlikle önereceğim bir seminer” dedi.

Sadece öğretiler mi övgü aldı. Hayır! Eğitimcilerin profesyonelliği, samimiyet, özveri, planlama, strateji, seminerlerin heyecanı, akıcılığı, teorinin pratiğe dönüşü; hepsi ayrı bir mutluluk yarattı, hepsi alkışlarla karşılandı.

Borsa Okulu’nun eğitimine katılan yatırımcılardan bomba gibi mesajlar

İşte, satırlarında ‘mutluluk’ itirafı (!) taşıyan o yorumlar…

“BU EĞİTİME KATILDIĞIM İÇİN KENDİMLE GURUR DUYUYORUM”

Okan Yazar / Bursa
Yerli yatırımcının her geçen gün ilgisinin arttığı Borsa İstanbul’da birçok insan açtığı hesaplarda maalesef ki sadece kulaktan duyma bilgilerle karambole al-sat yapmakta. Bazı güncel haberleri takip ettiğim BORSA GÜNDEM sayfasında bu eğitimi duyduğumda tereddütsüz katılım sağladım. Eğitimden sonra hayatımda; doğru yatırım için akıllı adım atmayı, en sakin şekilde doğru zamanı beklemeyi ve doğru hisseleri seçmem için gerekli olan bilgileri toplamadan hisse seçmemem gerektiğini artık daha iyi öğrendim. Eğitimin ilk gününden son güne kadar gerek grafiklerle gerekse hisse analizleriyle bizleri bilgilendiren değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. 0'DAN 100'E BORSA eğitimine katıldığım için kendimle gurur duyuyorum :)

“PROFESYONEL BİR EĞİTİM, ÇOK YARARLI BİLGİLER”

Orhan Varışlı / İzmir
Katılmak için uzun zamandır takip ettiğim 0'DAN 100'E BORSA eğitimi sadece hisse senetleri piyasalarının işleyişi ve bu piyasalarda başarılı yatırımlar yapmak için sahip olunması gereken bilgileri ve uygulanması gereken teknikleri değil, aynı zamanda finansal verilerin yorumlanması, bu verilerden anlamlı sonuçlar çıkarılması, risk yönetimi, yatırım yönetimi ve türev piyasaların işleyişi gibi konularda da katılımcılara oldukça yararlı ve kullanılabilir bilgiler verdi. Türev ürünlerin kullanımı gibi ileri seviye konuların yalın  ve uygulamaya dönük anlatımı gerek farkındalık ve gerekse konulara hakim olunması açısından yararlı oldu. Kendi alanlarında uzman profesyoneller tarafından eğitimlerin verilmesi teorik bilgilerle pratik uygulamaları kolayca anlaşılması açısından oldukça önemliydi. Teşekkürler INFORCE.

“BORSADA YATIRIMLARINA YÖN VERMEK İSTEYEN HERKESE BU SEMİNERİ ÖNERİRİM”

Muhammet Yaşar Türker / Bursa
0’DAN 100’E BORSA semineri borsanın bir oyun değil, bir yatırım aracı olduğunu öğretti. Yatırım yapacağımız hissenin detaylarıyla incelenip doğru kararları nasıl vereceğimiz konusunda kılavuzluk edecek başarılı bir eğitim oldu. Borsada yatırımlarına yön vermek isteyen ve yeni borsaya başlayan tüm arkadaşlarıma içtenlikle önereceğim bir seminer.  Ayrıca Gökhan Hocam, Serdar Hocam ve İpek Hanım’ın eğitimde gösterdikleri içtenlik ve güler yüz nedeniyle teşekkürlerimi bildiriyorum. Saygılarımla.

“BU EĞİTİMDE MALİ ANALİZ KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLMAM GEREKTİĞİNİ KESİN OLARAK ANLADIM”

A.D. / İstanbul
Eğitim borsaya yeni girecek olanlar için farkındalık ve strateji belirleme açışından çok faydalı olmuştur. Tecrübeli Borsacılar için ise  nelere dikkat etmesi ve yaptığı hataları görme açısından deneyim kazandırmıştır. Bu eğitimde farkındalığımın arttığını ve mali analiz konusunda bilgi sahibi olmam gerektiğini kesin olarak anladım. Borsa yatırımcı  kaybetme riskini minimum düzeyde tutarak enflasyonun üzerinde bir kazanca sahip olabilmesi için mali tabloları okuma ve analiz etme konularında kendisini geliştirmelidir. Eğitimlere internet üzerinden canlı katıldıktan sonra videolarını tekrar seyredebilmek çok büyük bir avantajdı. 15 saatlik süre daha da artırılırsa iyi olur. Teşekkürler.

“İLERİDEKİ EĞİTİMLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE”

Mustafa Gökhan Bilgili / İstanbul
Öncelikle böylesine güzel bir eğitim planladığınız için çok teşekkür ederim. Kendi adıma çok faydalandığım bir seminer dizisi oldu. Katılımcıların temel düzeyde Excel bilmesi önemliydi. Borsanın psikolojik yönü ve uygulamaya dönük ödevler artırılarak eğitim daha da zenginleştirilebilir. Çabanız için çok teşekkürler. İlerideki eğitimlerde görüşmek üzere.

“KEYİFLİ VE ETKİLİ BİR EĞİTİM, ÇOK MUTLU AYRILDIM”

Gizem Bayır / İzmir
Eğitim sürecinde hem size hem de emeği geçen herkese tüm destekleri ve ilgileri için çok teşekkür ediyorum. Oldukça keyifli ve etkili bir eğitim olduğu yönünde benim görüşüm. Birçok konuya değinebilmeniz beni çok mutlu etti ve ilk etapta kafamda bir çerçeve oluştu şimdi içerisini dolduruyorum. Bunda sizlerin katkısı çok büyük tabii ki. Eğitimden oldukça mutlu ayrıldım. Tüm samimiyetiniz ve özveriniz için sizlere tekrar teşekkür ederim.

New York borsası yükselişle kapandı

Kartonsan 2 günde yüzde 20 değer kazandı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)