E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye Barolar Birliği'nden adli yıl daveti kararı---

Türkiye Barolar Birliği'nden adli yıl daveti kararı

Türkiye Barolar Birliği'nden adli yıl daveti kararı
17 Ağustos 2019 - 12:57 borsagundem.com

Türkiye Barolar Birliği, 2 Eylül tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek adli yıl açılış töreni için Yargıtay tarafından barolara yapılan daveti kabul ettiklerini açıkladı.

Türkiye Barolar Birliği adli yıl açılış törenine katılacak, Feyzioğlu konuşma yapacak

Türkiye Barolar Birliği, 2 Eylül tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek adli yıl açılış töreni için Yargıtay tarafından barolara yapılan daveti kabul etti. Söz konusu daveti, İzmir, İstanbul, Muğla, Antalya, Adana, Aydın, Ordu ve Ankara baroları reddetmişti.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Menfaat17 Ağustos 2019 20:38

    TBB nin TİSK ten farkı kalmadı maalesef.

  • HALİL TÜRK17 Ağustos 2019 15:16

    Reis ne yapsın arkadaş dıştan abd israil fransa,ingiltere almanya vs.vs.yıkmak için uğraşıyor içten de bunlar gibileri ülkeyi yıkmaya çalışıyor ama yıkılmadık yakılmayacağız.bunların vatanseverliğinden kuşku duyuyorum.

  • Realite 18 Ağustos 2019 15:51

    Vay koçum beee, yürü be, kim tutar seni...Senin gibilerini çok gördük, hadi deyince arkanıza bakmadan tüyersiniz...o insanlar senden yüzbin kez daha vatanseverdir...Vatansever yalakalık yapmaz, ülkesini yararına olan doğruları söyler...Ama, cahilleri kandırmanın en kolay yolu nu; vatan, millet, sakarya...Halbuki zerresi yok, ama yutan yutuyor işte...

  • Calista18 Ağustos 2019 00:18

    La bırakın artık bu dış mihrak edebiyatını. Adalet mi var memlekette ? Laiki gelir aynı, dincisi gelir aynı, ülkücüsü gelir aynı. Sanki eskiden herkes dosttu şimdi düşman. Ülkelerin menfaati olur, o menfaati de yöneticiler korur, ağlamaz dış mihrak diye. Ekmek yiye yiye kafada basmıyor

  • Vatandaş 17 Ağustos 2019 14:51

    Buda yalaka oldu...

  • Jale17 Ağustos 2019 17:02

    Hep öyleydi

  • KILIÇ17 Ağustos 2019 16:35

     ÜLKENİN EN YÜKSEK MAKAMINA DAVET YALAKALIK DEGİLDİR VATANDAŞ OLARAK ONUR DUYULACAK BİR GÖREVDİR .ÜLKEDE BİRLİK BÜTÜNLÜK SÖZ KONUSUDUR MEYDAN OKUMA TERÖRİSTE YAKIŞIR.

  • Emin 17 Ağustos 2019 13:08

    En yaramaz çocuklar dahil Kime koltuk verildiyse koşa koşa geldi ve itaata kusur etmediler