E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkeş’i şaşırtan sürpriz---

Türkeş’i şaşırtan sürpriz

Türkeş’i şaşırtan sürpriz
07 Mayıs 2016 - 14:53 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Türkeş, Bosna Hersek gezi heyetinde yer aldığını Başbakan Davutoğlu’nu uğurlamak için gittiği Esenboğa’da öğrendi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk Hava Yolları'na ait "Köprübaşı" isimli uçakla TSİ 12.40'ta Bosna Hersek'in Banya Luka şehrine ulaştı. Başbakan Davutoğlu'nun heyetinde eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan, Lütfi Elvan ve Tuğrul Türkeş, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serdar Çam ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de yer aldı.

Resmi Gazete'de bugün yayınlanan tezkerede, Bosna Hersek ziyareti nedeniyle Yalçın Akdoğan'a dönüşüne kadar Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in vekalet edeceğine ilişkin tezkere yayınlandı. Ancak heyete Tuğrul Türkeş de eklendi. Türkeş, gezi heyetinde yer aldığını Başbakan'ın basın toplantısı öncesinde Esenboğa Havalimanı’nda öğrendi ve şaşırdı. Türkeş de, Bosna Hersek'e gidince hem Türkeş'in başbakan yardımcılığı makamı hem de Akdoğan'ın başbakan yardımcılığı makamı vekaletsiz kaldı. (MİLLİYET)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)