E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTurkcell’den tuhaf halka arz hamlesi---

Turkcell’den tuhaf halka arz hamlesi

Turkcell’den tuhaf halka arz hamlesi
29 Aralık 2022 - 08:46 borsagundem.com

Turkcell, telekom sektöründe ciddi tartışmalara sebep olacak, mevzuatlara uygun olmayan bir halka arz gerçekleştirmek için adım atmış bulunuyor.

Turkcell, telekom sektöründe ciddi tartışmalara sebep olacak, mevzuatlara uygun olmayan bir halka arz gerçekleştirmek için adım atmış bulunuyor. Turkcell yönetimi, baz istasyonlarının yer aldığı kuleleri, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) onayı olmadan, imtiyazlara aykırı bir şekilde ayrı bir şirket haline getirip (Kule Hizmet ve İşletmecilik Anonim Şirketi/Global Tower), bilançosunun dışına çıkarmıştı. İmtiyaz süresi bittiğinde devlete çalışır vaziyette teslim etmesi gereken bu altyapı yatırımı üzerine şirket bina eden Turkcell, şimdi bunu halka arz etmek istiyor! Nasıl oluyor, anlamak mümkün değil.

GÜNTAY ŞİMŞEK'İN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yücel Uslu 12 Şubat 2023 18:24

    YunanCell ülkemde faaliyete geçsin 1 dakika durmam ona geçerim, Turkcell türk kelimesini sil şirketinden şerefsizler.

  • mali14 Ocak 2023 19:48

    SPK ya güveniyoruz veya güvenmek istiyoruz,  kuralsız ve borsada yükselmeyecek hisseye SPK onay vermez!

  • Alper5401 Ocak 2023 11:25

    Halka arza çıkacak da SPK onaylamasin bir masa dört sandelye sirketler ve kardeşim ben basvursam benimde onaylandı ne borcum kalır nede birşey şirkette cabasi

  • Trakyali30 Aralık 2022 02:44

    Çakal ordusu... Milletin sırtından para kazanacak

  • Kenan koçtürk29 Aralık 2022 21:08

    Turkcell e geçtim her ay faturam arttı yok böyle bişey

  • baran29 Aralık 2022 13:05

    Devlete ait olması gereken şirket isim değiştirilerek halka arz ediliyormuş.  Bu Türkcell tam bir muamma! Yetkililer buna müdahale etmezse sansasyon olur.   Herkes haddini bilmeli!  Evvelden beri abonelerine attığı kazıklar ile bilinen Türkcell e kesinlikle imtiyaz tanınmamalı.  Gerekirse bu şirket bölünüp ikinci bir gsm operatör ihalesi açılmalı.  

  • borsacı29 Aralık 2022 10:39

    türksel hattım vardı sözleşmem 77 tl idi bir baktım 99 tl ye çıkmış adamlar kafasına göre seni tv paket deyip faturalarda oynama ile soygun yapıyor rızam olmadan tv paketi yapmışınız dedim en dogrusu bu türksel hattını kulanmamak çünkü adamlar nitelikli dolandırıcılıgı ögrenmişler.

  • Mustafa29 Aralık 2022 19:13

    Reis ihtiyarlara bu Turkcell ucubesi çok yapıyor onay verdi deyip geçiyor

  • Mucise Reis ;)29 Aralık 2022 16:06

    Telefon aç. paket değişimimi ispat edin. Ben onay vermedim itiraz ediyorum diyin. Tüketici mahkemesi dahil haklarımı 1 tl bile olsa ararım. iş inada bindi kardeşim diyin. Sizlerin o pakete geçiş onayını sesli, imzalalı vb ilgili kurum saklamak zorunda. Mahkemede sunmak, ispat etmek zorunda. yoksa kendileri hem mahkeme masrafı hemde faizi ile haksız aldıklarını sizlere vermek zorunda kalacaklar.  Siz asla mahkemeye felan zaten gitmiyorsunuz, online e devletten başvurup üşenmeden yapın. Rakam küçük kimse uğraşmaz die firmalar tırtıklıyor az az böyle...Telefon açın inada bindi, diyerek işin peşinden koşup onları pişman edin ...