E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTurkcell temettü için fırsat kolluyor---

Turkcell temettü için fırsat kolluyor

Turkcell temettü için fırsat kolluyor
27 Ağustos 2013 - 20:31 borsagundem.com

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, temettü ödemesine dair açıklamalarda bulundu

Bloomberg HT'de Özlem Dalga'nın konuğu olan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, temettü ödemesine dair açıklamalarda bulundu. "İlk fırsatta temettüyü ödemeye başlamak istiyoruz" diyen Ciliv, Türkiye'nin ilk yerli akıllı telefonu "T40" hakkında da bilgi verdi. Yeni telefonu Eylül ayının sonunda piyasaya süreceklerini kaydeden Ciliv, "Bu ürünle daha uygun fiyatta ama çok akıllı bir telefonla insanlarımız yeni mobilite teknolojilerinin avantajlarını yaşayacaklar" diye konuştu.
Ciliv ayrıca, Turkcell markasıyla piyasaya sürülen telefonlarla cari açığa 500 milyon TL katkı yaptıklarını söyledi. İkinci çeyrek sonuçlarını değerlendiren Ciliv, "Turkcell tarihinin rekoru olan 2 milyar 855 milyon liraya ulaştık. Bu yüzde 11'lik bir büyümeye işaret ediyor. Net kâr da 556 milyon liraya ulaştık. Türkiye'nin bu yıl yüzde 3 ile 4 arasında büyüyeceğini düşünürsek, ekonomik büyümenin üzerinde bir büyüme yakaladık" dedi.
Turkcell'in 2020 Olimpiyatlarını destekleyen en büyük firmalardan biri olduğunu kaydeden Ciliv, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye gibi bir ülkenin bu olimpiyatlara ev sahipliğ yapmasının zamanı geldi. Bu da birçok gelişen ülkeye bence moral ve cesaret verecektir. Gerçekten kıtaları birleştiriyoruz, kültürleri de birleştiren bir olimpiyat olabilir. İstanbul'a yakışacak diye düşünüyorum."
Süreyya Ciliv, yönetim kurulu onayı olduğu takdirde hisse almayı düşünebileceklerini de sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemil şeker28 Ağustos 2013 07:39

    Ciro artışı normal, çağrı merkezi bile artık aradığımız zaman bizden yontup size atıyor, böyle giderse hattımı değiştireceğim, zaten bağcılar merkezde bile çekmiyor tcell.