E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTurkcell beklentilerini güncelledi---

Turkcell beklentilerini güncelledi

Turkcell beklentilerini güncelledi
22 Aralık 2016 - 09:52 borsagundem.com

Turkcell 2016 yılı için beklentilerini yukarı yönlü güncelledi

Turkcell 2016 yılı için gelir büyümesi ve FAVÖK marjı beklentilerini yukarı yönlü olarak güncelledi.
Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Şirketimiz, 4.5G hizmetlerinin yaygınlaşması, yüksek değer yaratan abone odağı, ek servisler ve yeni abone kazanımına yönelik stratejileri neticesinde, 2016 yılının ikinci yarısından itibaren ivmelenen büyüme ve faaliyet karlılığı performansı ile beraber, 2016 yılı beklentilerinde yukarı yönlü bir güncelleme yapmıştır. Şirketimizin 2016 yılın revize beklentileri aşağıdaki bulunmaktadır.


Turkcell, ileriye yönelik bu beyanlarda yansıtılan beklentilerin şu anda makul olduğuna inanmakla birlikte, bu beklentilerin doğru bir şekilde gerçekleşeceği yönünde teminat verememektedir. Bu beyanlar
mevcut beklenti ve varsayımlara dayanmakta olup risk ve belirsizliklere tabiidir. Bu tür ileriye yönelik beyanların sonucunu etkileyebilecek çeşitli risk ve zorluklar hakkında bilgi edinmek için web sitemizdeki yatırımcı ilişkileri sayfası ziyaret edebilir buradan finansal ve diğer raporlara ulaşabilirsiniz ve hisselerimizin işlem gördüğü borsaların düzenleyici otoriterlerinin web sitelerinde yer alan finansal ve diğer raporlara da erişebilirsiniz. Takip eden ve bizi konu alan tüm yazılı ve sözlü ileriye dönük bildirimler, bütünde, bu uyarılara refere edilerek yapılmaktadır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 87,10
En Yüksek: 88,65
En Düşük: 86,60
Değişim -0,34 %
FK: 15,26
PD / DD: 1,57
İşlem Hacmi 1.954.946.997
Toplam Adet: 22.330.595
Ağırlıklı Ort.: 87,63
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cüneyt 22 Aralık 2016 10:20

    lanet olası borsa kotuna girdiğinden bu yana yatırımcı na ne kazandırmış sın bir bak. yatırımcı her gün lanetliyor şirketi daha büyümeden bahsediyorlar...