E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkAkım'ın Sırbistan'daki kısmında gaz dolum işlemi başladı---

TürkAkım'ın Sırbistan'daki kısmında gaz dolum işlemi başladı

TürkAkım'ın Sırbistan'daki kısmında gaz dolum işlemi başladı
19 Aralık 2020 - 20:43 borsagundem.com

Rus gazını Türkiye ve Avrupa'ya taşıyacak TürkAkım doğalgaz boru hattı sisteminin Sırbistan’daki kısmının gaz dolum işleminin başladığı bildirildi.

Rus basınına konuşan bir kaynak, TürkAkım doğalgaz boru hattı sisteminin Sırbistan'daki kısmının gaz dolum işleminin başladığını söyledi. Sputnik Türkiye'nin haberine göre TürkAkım'ın Sırbistan kısmından yapılacak gaz sevkiyatı 1 Ocak 2021'de başlayacak. Sonraki aşamada Macaristan'a oradan da Avusturya'ya ulaşacak hat, Ukrayna'dan Avrupaya Rus gazını taşıyan hattın yerini alacak. 

Rus gazını Karadeniz üzerinden Türkiye ve Avrupa'nın güneyine taşıyacak TürkAkım doğalgaz boru hattı bu yılın ocak ayında faaliyete geçmişti. Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan ve Makedonya bu hattan gazı ilk alan ülkeler olmuştu. Bulgaristan’dan Sırbistan'a uzanan 474 kilometrelik bölümün inşaatı, yapımını üstlenen şirketler arasındaki anlaşmazlıklar ve pandemi nedeniyle bir yıl ertelenmişti.

THY’de koltuk seçimi ücretli oluyor

Bu da insansız helikopterimiz

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)