E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk-Yunan heyetlerinin görüşmesi sona erdi---

Türk-Yunan heyetlerinin görüşmesi sona erdi

Türk-Yunan heyetlerinin görüşmesi sona erdi
15 Eylül 2020 - 15:52 borsagundem.com

Türkiye ile Yunanistan askeri heyetleri arasında NATO Karargahı'nda başlayan toplantı bitti. Bir sonraki toplantının tarihi 17 Eylül

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg arasındaki görüşme sonrasında, Türkiye-Yunanistan askeri heyetleri arasında NATO Karargahı'nda yapılması kararlaştırılan toplantı bugün gerçekleştirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye-Yunanistan askeri heyetleri arasında 'Ayrıştırma Usullerinin' ele alınacağı teknik toplantı NATO Karargahı'nda başlamıştır" denildi.

TOPLANTI BİTTİ, İKİNCİ BULUŞMA 17 EYLÜL’DE

Akşam saatlerinden bakanlıktan yapılan yeni duyuruda, Türkiye-Yunanistan askeri heyetleri arasındaki teknik toplantının sona erdiği bildirildi. Açıklamada ayrıca, bir sonraki toplantının 17 Eylül 2020'de yapılmasının planlandığı bilgisi paylaşıldı. 

Miçotakis: Türkiye ile görüşmeye hazırız

Çavuşoğlu'ndan Yunan gazetesine "diyalog" makalesi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mavisi15 Eylül 2020 22:22

    Türkiye nin elinde ada kalmadı egede.. son kalanları da verirler. bizimkilerin öyle esip gürleyip maval okuduklarına bakmayın. Türkiye nin sabrını sınamayın felan geçin bunları sadece gülüyorum.

  • Nobut16 Eylül 2020 00:17

    O adaları verenlere sözün yokmu???

  • İhtiyar15 Eylül 2020 19:24

    Süre kazanmak için kefereler böyle yapıyor olabilir. Tuzaklarına düşmeyelim. Bizans oyunları içinde Mısır ile anlaşma yaptılar. Hep oyun. Allah şanlı Peygamber ordusunun yar ve yardımcısı olsun.

  • Gazi15 Eylül 2020 16:51

    Bir sey cikmaz..onlarin hakkindan.....gelir bu cografyanin.kaderi..savas..ama..busef..er.arkasi..kalabalik..namussuzlarin..gerci 100 yil once de..oyleydik.

  • değerl yalnızlıkla gelinen sonuç15 Eylül 2020 16:43

    Ne görüşeceklere yunanlıların doğu akdenizde işi ne ege adalarını ele geçridler RTE sadece bağıryor, ortağı Bahçelinin ise güya milliyetçi böyle bir derdi bile yok. icraatı yunan yapıyor biz hep seyrediyoruz. Ah ATAM seni çok ama çok özlemle anıyoruz.

  • mantık15 Eylül 2020 18:37

    hadi oradan haysiyet fakiri!  

  • Hasan sevik15 Eylül 2020 17:09

    Lak lak yapna

  • Galdobon Osman15 Eylül 2020 17:01

    İşin perde arkasını ne biliyorsunda konuşuyorsun.Boş yapma...

  • Okie Dokie15 Eylül 2020 16:32

    Nikahta ayağa erken basan kazanır, masada da masaya yumruğunu vuran.

  • Mucise Reis ;)15 Eylül 2020 16:14

    Lozan zamanında ve öncesinde Türk heyetinin bazı anılarını ünivertei yıllarında az çok okumuştum. Malum ödev tez vb bişeler vardı. Oradan elde ettiğim izlenim şu. 1- YUNANİSTAN HEP ABİLERİNE GÜVENİYOR. 2-YUNANİSTAN ASLA VE ASLA TAVİZ VERMEYEN BİR DEVLET 3-YUNAN TARAFI HEP DİKİNE DİKİNE İLERLİYOR. 4- YUNANİSTAN HALKI TAVİZ VEREN BİR LİDER, HÜKÜMET VE YÖNETİCİYİ BAŞARISIZ KABUL EDİYOR 5- TÜRKLERE KARŞI TAVİZ VERMEK KABUL EDİLEMEZ BİR DURUM. 6- TÜRKLERİN TOPRAKLARININ GEÇMİŞİNDE HAKLARI OLDUĞUNU VE ORADAN KOVULDUKLARINI DÜŞÜNÜYORLAR. Özetle, Yunanistan ile uzlaşmak, anlaşmak çok ama çok zor. İllaki el altından bazı talepleri olacaktır. Umarız uzlaşı olur, çözüm olur. Ben inanmıyorum pek

  • Metallica 15 Eylül 2020 16:05

    Turkiye, dibindeki sahipsiz?? adalari yerlesime acarak adanin büyüklüğüne gore otel, restoran, plaj, iskele, lojman gibi yapilardan inşa etmelidir, yerlesik halk olusturacak sekilde insanlari oralara yerlestirmelidir, bunun denizcilik, turistik ve ekonomik bakimindan faydalari olacaktir. Bu gecmistekilerden mirastir, gelecek kuşaklara ise bir borçtur.