E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTürk Telekom yönetiminde değişiklik---

Türk Telekom yönetiminde değişiklik

Türk Telekom yönetiminde değişiklik
05 Eylül 2018 - 00:15 borsagundem.com

Türk Telekom'dan KAP'a gönderilen açıklamada, Yönetim Kurulu Üyesi Aka ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kasırga istifa etti. Aka'nın yerine atanan Sayan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı seçildi

Türk Telekom'da C Grubu imtiyazlı hisseyi temsil eden Yönetim Kurulu Üyesi Suat Hayri Aka ve Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinden Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahri Kasırga istifa etti.

Türk Telekom'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, Suat Hayri Aka'nın istifası üzerine boşalan üyeliğe Türk Ticaret Kanunu'nun 363.maddesine göre, Yönetim Kurulu'nun kalan görev süresi boyunca görev yapmak üzere Dr. Ömer Fatih Sayan'ın atandığı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak seçildiği bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Söz konusu atama yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında şirketimiz Genel Kurulu'nun onayına sunulacaktır. Sayın Fahri Kasırga'nın istifası üzerine boşalan üyeliğe, Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayının alınması kaydıyla, Türk Ticaret Kanunu'nun 363.maddesine göre, Yönetim Kurulu'nun kalan görev süresi boyunca görev yapmak üzere Sayın Selim Dursun Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmıştır. Söz konusu atama yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında Şirketimiz Genel Kurulu'nun onayına sunulacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Şahin08 Eylül 2018 10:16

    bayramdan önce arızalanan telefonumuz yaklaşık 4 haftadır aramaya kapalıdır.halka hizmet veren bir lokantayız maddi ve manevi olarak zarara uğratıldık müşteri kaybımız var paket programı yapamıyor ve müşteri görüşmeleri yapılamadığı için sürekli şikayet alıyoruz. arızayı bulup bir an önce düzeltmeleri gerekirdi ancak düzeltilmedi.Arızanın nedeni ile ilgili işletme sahibine bilgi verilmesi ve işletmenin aranması gerekmez mi? Muhatap olacağımız kimse yok mu ? ilgililere sesleniyorum bu mağduriyet bir an önce giderilmelidir? ve işletme sahibi bilgilendirilmelidir. Gaziantep

  • ali05 Eylül 2018 09:51

    Bu telokomu kim ler bu hale getirdiyse bir ğün mutlaka yargı önünde hesap vermeli

  • abidin çiçek05 Eylül 2018 09:11

    yönetim kurulu üyeleri aylık 15000 tl huzur hakkı alıyor

  • muhalif05 Eylül 2018 07:51

    değerli tesis ve arsaları satıp yediler borç takıp gittiler özelleştirme korkunç bir şey milli değerleri yok eder

  • Bika05 Eylül 2018 07:50

    Türk Telekom'un özelleştirilmesi Türk bankalarına pahalıya patladı, zarar büyük.

  • Necm yıldız05 Eylül 2018 01:09

    3 yıldır şehrin merkezinde bir internet kablosunu binaya çekemediler.10 m bile değil. Şikâyet etsende boş. Cevap veren yok. Para kazanmayı da istemiyorlar. Insaalah yeni yöneticileri benim gibi bekleyen binlerce insanı duyar.Bu şirkete çeki düzen verir.

  • Koala05 Eylül 2018 01:00

    Telekom resmen arpalık olmuş. Yk üyesi olup kıyak maaş alıyorlar

  • abidin çiçek05 Eylül 2018 09:12

    yöneticiler ve denetçiler yaklaşık 15 veya 20 kişi aylık 15000 tl huzur hakkı alıyorlar