E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk SİHA'ları Ermenistan sınırında---

Türk SİHA'ları Ermenistan sınırında

Türk SİHA'ları Ermenistan sınırında
15 Temmuz 2020 - 16:43 borsagundem.com

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait Bayraktar TB2 SİHA'lar Türkiye-Ermenistan sınır hattında uçuş gerçekleştiriyor.

Ermenistan'ın Azerbaycan sınır hattında gerçekleştirdiği  saldırıların ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erivan yönetimini sert şekilde uyararak, "Azerbaycan'ın hakkına, hukununa, topraklarına yönelik her türlü saldırının karşısında yer almaktan asla tereddüt göstermeyeceğiz" ifadelerini dile getirmişti.

Ermenistan-Azerbaycan sınır hattında yaşanan gerilimlerin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait Bayraktar SİHA'lar sınır hattını gözlüyor.

Bayraktar sihalar ermenistan sınırında

TÜRKİYE'DEN SERT TEPKİ
Türkiye Ermenistan'ın son saldırılarına sert şekilde tepki gösterdi.

Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiç şüphesiz bu saldırı Ermenistan'ın çapını aşan bir hadisedir" ifadelerini kullanmıştı:

"Doğrudan Azerbaycan'a yönelik bilinçli bir taruz olduğunu göstermektedir. Hiç şüphesiz bu saldırı Ermenistan'ın çapını aşan bir hadisedir. Türkiye, kadim dostluk bağları ve kardeşlik ilişkilerinin bulunduğu Azerbaycan'ın hakkına, hukukuna, topraklarına yönelik her türlü saldırının karşısında yer almakta asla tereddüt göstermeyecektir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Demircan KIZILCANLAR16 Temmuz 2020 00:21

    malesef çevremiz çirkef ülkeler dolu.biri bitiyor birini başlatıyorlar.bizi bize hiç bırakmıyorlar ki.bu işi ab ve abd ,  ülkeleri ile rusya birlikte yaptığını düşünmekteyim.

  • Fb15 Temmuz 2020 23:30

    Nahçıvan dan girip Bakü’den çıkalım ermeni işgal yerlerini Azerbaycan’a hediye edelim

  • $$$ EURO $$$15 Temmuz 2020 22:56

    bu işi rusya ve fransa yapmıştır.

  • BORSACI15 Temmuz 2020 22:08

    AZERBEYCAN YALNIZ DEGİLDİR ERMENİ İLLETİ KAŞINIYORSA KAŞIMAK İÇİN GEÇ KALINMAMALI.AZEREYBEYCANA SALDIRI TÜRKİYE,YE SALDIRI DEMEKDİR.

  • Türkiye 15 Temmuz 2020 20:41

    ermeni akıllı ol kardeşime dokunma yanarsın patates olursun, arpa yokmuş girmezmiş, AZERBAYCAN için üste arpa veririz yersen

  • vatansever15 Temmuz 2020 19:11

    Allah, Turk,u Korusun, Amiin.

  • kenan matufyan15 Temmuz 2020 18:34

    bu olaylardan azeriler sorumludur.tüm desteğimizi ermenilere yaparsak dostluk temellerini atmış oluruz.

  • Alp Tiğin15 Temmuz 2020 20:45

    Matufyan efendi,Azeri topraklarını işgal edip;yıllardır sömüren Ermenisten'ın olduğunun bilincinde değilsin.Ermenistan işgalcidir.Önce halkının karnını doyursun,sonra Azerbaycan'a kafa tutsun.Matufyan sen önce kimliğinden ziyade işgalci Ermennileri tenkit etmelisin.Boş boş laf etme.

  • e15 Temmuz 2020 18:10

    Arpa olsalar herhalde asker gönderirdik. libya suriye gibi.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU15 Temmuz 2020 17:52

    Sıra geldi bizim SİHA ların ermenistan ın tadına bakacınca bakalım ne olacak.orayıda dağıtacak.Bence bu olayları ermenistan ne yapma ne de silah kapasitesi var.bu işin arkasında pislik ruslar var.nedeni ise Türkiye 34 askerimizin rusya nın şehit ettiğine dediller ile kanaat getirdiği için doğalgaz ve petrol alımlarını azalttığı için adilik yapıyorlar.ama ruslara da yakında gereken dersleri alacaktır.doğalgaz alım anlaşması bitmek üzere.bundan sonra Türkiye serbest olacak  anlaşma yapmayacak ve bunun yerine LPG tankları ve limanları kurarak başka ülkelerden işine geldi yerlerden taşıma şeklinde ve iran ve azerbaycan yükleneceği için rusya adeta kudurmaktadır.

  • ekonomist/stratejist15 Temmuz 2020 17:35

    Sonsuza kadar Azerbaycan'ın yanındayız. Bir millet 2 devlet olan Türk Devletleri her daim yan yanayız. Ermeniler fazla kaşınmasın. Aslında zamanı geliyor Azerbaycan ile kara sınırımızı birleştirmek için Ermenistanı ve Nahcivanı almanın. Gün gelecek Turan İmparatorluğu kurulacak Enver Paşa'mın hayali gerçek olsun. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.

  • lşlşlğopop15 Temmuz 2020 17:27

    ALLAH ORDUMUZUN YARDIMCISI OLSUN. SU ERMENİ VE RUMLARA AYAR OLUYOM. ANLASILAN KASINIYORLAR.