E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk polisi Dünya Kupası finalinde görev aldı---

Türk polisi Dünya Kupası finalinde görev aldı

Türk polisi Dünya Kupası finalinde görev aldı
18 Aralık 2022 - 23:09 borsagundem.com

Türkiye ile Katar arasındaki güvenlik iş birliği kapsamında 2022 FIFA Dünya Kupası organizasyonunda Katar Polis Gücü'nde görev alan Türk polisler, final mücadelesinde de görev aldı.

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası organizasyonunda güvenliği sağlamak için Türkiye'den yaklaşık 3 bin 500 Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personeli gitmişti.

Çevik kuvvet, bomba imha uzmanları ve atlı polisler, stat çevrelerinde, takımların otel ve kamp alanlarında görev yaptı.

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası finalinde Lusail Stadı’ndaki mücadelede Arjantin, Fransa'yı yenerek şampiyon oldu.

Katar Polis Gücü'nde görev alan Türk polisler, final mücadelesinin oynandığı stat ve çevresinde görev yaptı.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Büyük heyecana sahne olan Dünya Kupası final maçının oynandığı Lusail Stadyumu'nun dış güvenliği, Polislerimizce sağlandı. Tebrikler Arjantin" ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası şampiyonu Arjantin

Messi’den Dünya Kupası rekoru!

Dünya Kupası'na görkemli kapanış

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'a uçtu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz19 Aralık 2022 11:20

    Dünya Kupasına katılamayan Milli Futbol takımımız'a nasıl? neden? niçin? sorularını sormayan ve üzülmeyen kafa. Polisimiz katıldı diye gurur duymamızı istiyor. işte düşünce sistemimizin geldiği nokta.

  • xyz19 Aralık 2022 15:48

    Bu konu ile Rifkin ne alaka. Heybede bir bu mu kaldı AHMET

  • AHMET ÖZBİLEN19 Aralık 2022 12:13

    BAK ÜLKEMİZDE EKONOMİST KALMAMIŞ GİBİ AYLIK 1 MİLYON DOLAR MAAŞ İLE RIFKIN GETİRİYORSUNUZ.

  • xyz19 Aralık 2022 10:53

    E.g. denen şahıs Katar'a satmadığınız kalmadı. Sırada Türk Polisinin bilgi beceri ve yetenegini mi satışa çıkaracaksın ve buna fiyat biçeceksin..

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ19 Aralık 2022 12:13

    TAM BİR AHLAKSIZ TAM BİR KAREKTERSİZ TAM BİR VATAN DÜŞMANISIN.

  • Mucise Reis : )19 Aralık 2022 08:21

    Ya orada bir personelimizin başına bir olay gelse idi ? Millet destek ve arkasında olacak ama, bizleri olmayacak durumlara sokacaklardı. Hiç desteklemediğim bir durum. Vatan toprağı olmayan herde hele böyle eğlence ortamında ne işi var bizim polisimizin? Bizene kardeşim. Bize güvenip demi organizasyon yaptın ? Böyle olaylarda ters birimde ülkemizde sorumlu kim olacaktı ? meydana çıkıp vatan millet diyip suçu hatasını türkiye düşmanları diye mi emoze edip milletçe bizleri bu olaya dahil edecekti ? Alman gemilerin Türk bayrakları çekip, karadenizde rus sahillerini bombalaması sonucu bir millet savaşa dahil olmuştur... Tarih bunun için var. illaki güvenlikmi istiyor ? öel güvenlik firmaları, emekli asker, polis vb personel özel şriketle rile anlaşır ticari olarak gider, görev alır.. ne alaka Türk askeri polisi ve birimi ? Saçama sapan organ,zasyon içlerinde Biz resmi olarak bu işlerde olmamalıyız. Özel güvenlik şirketi gönderin silahlı birimler vb.. Polis ne alaka ?

  • xyz19 Aralık 2022 04:21

    Gurur duyorum 6 masaya kapak olsun

  • xyz19 Aralık 2022 10:49

    Ben gurur duymuyorum. Çakma xyz

  • E.g.19 Aralık 2022 03:52

    KATAR DEVLETİ KATARDA GÜVENLİK GÖREVİ ÜSTLENENLERE EN AZ 5000 ER DOLAR/EURO TAZMİNAT/ÜCRET ÖDEMELİDİR