E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk okuluna uluslararası ödül---

Türk okuluna uluslararası ödül

Türk okuluna uluslararası ödül
12 Ocak 2014 - 10:26 borsagundem.com

İngilizceyi gramerine ve ana diline sadık kalarak öğreten eğitim kurumları arasında Ahmet Şimşek Koleji büyük ödülün sahibi oldu

İngiliz dilini dünyada gramerine ve ana diline sadık kalarak öğreten kurumları tespit etmek üzere kurulu ve faaliyet gösteren GABİTAS Dil Test Kurumu, yapılan çalışmalar neticesinde Türkiye’den Ahmet Şimşek Koleji’ni ödüle layık gördü. Ahmet Şimşek Koleji kurucusu Ahmet Şimşek, “17 Aralık 2014 tarihinde Londra’da yapılacak olan törene biz de katılacağız. Diğer dünya devletleri temsilcileri arasında bizi temsilen kolejimizin Yabancı Diller Koordinatörü Jerome Charles Bush ödülümüzü almak için davet edildi. Verdiğimiz kaliteli eğitim sayesinde aynı ödülü 20 yıl önce de almıştık.” dedi.

‘BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ LOS ANGELES’A GÖNDERİYORUZ’

Her yaz olduğu gibi bu yıl da başarılı öğrencileri ABD’ye göndereceklerini anlatan Ahmet Şimşek, şöyle devam etti: “ABD’nin Kaliforniya Eyaleti Los Angeles şehrinde bizim kurduğumuz “İngilizce’yi Geliştirme Kulübü”ne, her yaz olduğu gibi önümüzdeki yaz tatilinde de İngilizce dilinde başarılı öğrencileri göndermeye devam edeceğiz. Haziran ayına kadar yapılacak test sınavlarında başarı gösteren öğrencilerin bütün masraflarını üstlenerek ABD’ye göndereceğiz. Yabancı dil geliştirme faaliyetlerine devam edeceğiz”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)