E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTürk Lirası en güçlü paralardan biri ---

Türk Lirası en güçlü paralardan biri

Türk Lirası en güçlü paralardan biri
26 Mart 2020 - 16:52 borsagundem.com

Korona virüsün dünya genelinde insanları daha az temasla yaşamaya yönlendirmesi ve aynı yöndeki sınırlamaların ekonomik yansımalarına ilişkin endişelerle TL cinsi yatırım araçlarında ve küresel piyasalarda satış baskısı yaşanıyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.27 Mart 2020 00:06

    PİYASADA HANGİ PARA YOKSA ONUN DEGERİ ARTAR MERKEZ BANKAMIZ HAZİNE ADINA ACİLEN 500 MİLYAR TL BASIP PİYASAYA SUNMALI YETMEZ İSE 500 MİLYAR TL DAHA BASMALI KOMŞU ÜLKELERLE YEREL PARA CİNSLERİ İLE TİCARET YAPMAYA BAŞLADIĞIMIZDAN TL ARZI SIKINTISI YAŞANIYORDUR

  • Kim diyor.26 Mart 2020 22:01

    Aklınızdan zorunuz mu var sizin?

  • Sivaslı metin26 Mart 2020 21:46

    Deme öyle yaaa...buna trollerden yorum gelmez.onlar gerceklere degil yakanlara gelirler...sevgili türkiyemin önünde o kadar çok fırsatlar olacakki...reisim sagol varol.bir birey olarak bu ülkede yaşamaktadan dolayı gururluyum.koca koca demokrasiler modern toplumlar megerse kağıttanmış.doga bir üfledi kağıt parçalandı.ama binlerce yıllık bir birikime devlet gelenegine sahip ülkem bu sınavdan en az yara ile çıkacak ve devlet sisteminide daha iyi organize edecektir.tüm taşlar daha yerli yerine oturtacaktır.