E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk Hava Kurumu Başkanı gözaltına alındı---

Türk Hava Kurumu Başkanı gözaltına alındı

Türk Hava Kurumu Başkanı gözaltına alındı
28 Ekim 2014 - 10:40 borsagundem.com

Türk Hava Kurumu Başkanı Yıldırım, mali şube tarafından gözaltına alındı

Türk Hava Kurumu (THK) Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi, 'kurumda usulsüz işlemler yaptıkları' iddiasıyla gözaltına alındı.
Soruşturma kapsamında 11 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. Bu isimlerden THK Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Yıldırım, bu sabah Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekipleri tarafından  Ümitköy'deki evinde gözaltına alındı. Polis, eş zamanlı olarak, THK Genel Merkezi ve uçuş operasyonunun yapıldığı Etimesgut'ta bulunan Gökçen Havacılık'a operasyon yaptı. Alınan bilgiye göre Gökçen Havcılık Genel Müdürü Volkan Yılmazer de gözaltına alındı. Polis, Yıldırım ve Yılmazer'in yanı sıra, bazı THK çalışanlarının da aralarında bulunduğu 7 kişiyi daha gözaltına aldı. 2 kişinin ise arandığı belirtildi. 
Gözaltına alınanlar, sorgulanmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Mali Şube ekiplerinin THK'nın Sıhhiye'deki binasında arama çalışmasını sürdürdüğü öğrenildi. Bilişim Şube ekipleri de bilgisayar ve hard disklere el koyarak inceleme başlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cüneyt28 Ekim 2014 23:03

    Devletin bir kurumu yemese çokmu zor ???

  • salla salla28 Ekim 2014 16:39

    hükümetin adaleti fazilet kurallarına, tc kurallarına, Allah kurallarına göre değil menfaatine göre

  • palavra28 Ekim 2014 12:49

    yerli uçak yapmaya kalkarsan operasyonu yersin sızıdırlmış da palavra sanki nükleer soğuk füzyonla çalışan nükleer uzay mekiği yapılıyor da her yeri sızdırılsa nolur sızdırıp satmışlar mı yüksek teknoloji mi üretilmiş çocuk doğmadan tuzak kurup öldürme girişimi atatürk zamanındaki uçak fabrikaları da kapatıldı tencere yaptırıldı o fabrikalarda

  • Doğrucu davut28 Ekim 2014 11:44

    Başında Türk ismi olan nadir kurumlardan birkaçından biri. Anlaşılan bu kurumada operasyon için düğmeye basılmış. İlk önce başındaki ismi al aşağı yaparlar sonrada ismi kurumun ismi değişir..