E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakTürk firmalarından büyük ayıp---

Türk firmalarından büyük ayıp

Türk firmalarından büyük ayıp
14 Eylül 2013 - 08:56 borsagundem.com

İptal edilen fuarın perde arkası... Araplara Boğaz diye nereyi sattılar?

Kuveyt hükümetinin, Türkiye’nin önümüzdeki hafta düzenleyeceği fuarı, vatandaşlarının mağdur edildiği gerekçesiyle iptal etmesinin ardından ilginç gerçekler ortaya çıkmaya başladı.
İnanlar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, geçtiğimiz mayıs ayında Kuveyt’te düzenlenen bir fuara katıldıklarını belirterek, “Burada maalesef bazı Türk inşaat firmalarının Esenyurt’taki projeleri Araplara Boğaz’da diye pazarladıklarına şahit olduk” dedi.
Serdar İnan, bu şekilde Kuveytli yatırımcıların yanıltıldığını ve mağdur edildiğini vurgulayarak, şu bilgileri verdi:
“Kuveyt’teki fuarda 25 Türk firması vardı. 15 firma ise çok bilinir değildi. Bu fuarda merkezde, denize yakın diye Beylikdüzü’ndeki, Esenyurt’taki konutlar pazarlandı. Bunların olmaması gerek. Bir de çantacıların ortadan kalkması şart” diye konuştu.  
Serdar İnan, sorunun sadece Kuveytli yatırımcılarla ilgili olmadığını, Türkiye’den gayrimenkul alan tüm yabancı yatırımcıları ilgilendirdiğini belirterek, yabancı yatırımcıların mağdur edilmesini engellemek ve bunlara yön göstermek için tanıtım ofisinin kurulabileceğini söyledi. 
DİĞERLERİ DE KAÇAR
Serdar İnan, Kuveytli yatırımcıların Körfez’de gayrimenkulün ilk ticaretini yapan ülkelerden biri olduğuna işaret ederek, “Kuveytliler gayrimenkul ticareti yapmasını çok iyi bilir, Arapların tüccarı bunlar.
Kuveytlilerin Suudiler ve Dubaililerle de ciddi ortaklıkları var. Bunları kaybedersek diğer yatırımcılar da kaçar” uyarısını yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • checktelster12 Kasım 2013 17:52

    İnşallah bu emlak stokları ellerinde patlar.

  • Hsyn15 Eylül 2013 15:51

    Adı emlakçıymış, adam adamlara %3 de yetmiyo artık benim 180 e sat dediğim evim için alıcıdan 250 bin lira istiyo.satarsa + %3 ünüde alacak kalan 70 binide.Doymak bilmiyolar artık.Ha evi nemi yaptım 180 bine kendim sattım.Alan memnun satan memnun.

  • hacı14 Eylül 2013 18:37

    emlakçı ve müteahhitler bedavadan zengin oldular ki emlakçılar tam parazit

  • mustafa14 Eylül 2013 12:58

    ülkemdeki bütün mütahitler ve emlakcılar dolandırıcı, hırsız ve alcak insanlar bunlar sadece yabancıları değil tüm ülke vatandaşlarını dolandırıyorlar sadece yabancıları korumaya calışmayın bizleride bu şeytanların şerrinden koruyun.