E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Türk donanması İsrail gemisini Doğu Akdeniz'den çıkardı"---

"Türk donanması İsrail gemisini Doğu Akdeniz'den çıkardı"

Türk donanması İsrail gemisini Doğu Akdeniz'den çıkardı
15 Aralık 2019 - 11:16 borsagundem.com

Türk Deniz Kuvvetleri'nden bir geminin Doğu Akdeniz'de test yapan İsrail'e ait araştırma gemisini bölgeden çıkardığı iddia edildi.

İsrail'in Kanal 13 televizyonu muhabirlerinden Barak Ravid, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, iki hafta önce ortak bir proje üzerinde çalışan İsrailli ve Güney Kıbrıslı araştırmacıları taşıyan İsrail'e ait "Bat Galim" isimli araştırma gemisinin, Türk Deniz Kuvvetlerine ait bir gemi tarafından Doğu Akdeniz'den çıkarıldığını öne sürdü.

Ravid, adını açıklamadığı İsrailli bir yetkiliye dayandırdığı mesajında, Türk Deniz Kuvvetleri'ne ait geminin Bat Galim'e telsiz yoluyla ulaşarak bölgeden ayrılması emrini verdiğini iddia etti.

Barak Ravid mesajında ayrıca olayın yaşandığı anda İsrail'e ait araştırma gemisinin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin sözde deniz yetki alanında olduğu iddiasında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HÜLYA ÇİFTCİ15 Aralık 2019 18:21

    israil daha karşılarında güçlü bir ordu görmedi henüz ama günün birinde israil ve abd tarihin dibine sokağız.o günler yaklaşmakta ben 15-20 sene içinde diye tahmin etmekteyim.

  • : ))15 Aralık 2019 23:29

    Ordu tek başına yetmez.. EMİR VERECEK RUSYA VE ABD DEVLETLERİNE SENATOLARINA KARŞIN HÜCÜM DİEYCEK adam gibi adam , dlikanlı lider ve savaş sanatı bilen komutan olacak.... yoksa tırt..

  • HÜLYA ÇİFTCİ15 Aralık 2019 18:15

    artık o Türkiye yoktur fakat chp iktidara gelir veya ak parti den kopan fetöcüler gelir ise bir şey diyemem.eğer bahceli ve tayyir erdoğan iktidarda oldukları sürece bu ülkeye bir şey olmaz

  • fafa15 Aralık 2019 20:06

    AKP'liler silah kuşanıp cepheye mi gidecekler?Hepsi ya özürlü,ya paralı.

  • Limoni15 Aralık 2019 12:57

    İsrail'i akıllı devlet sanırdım. Oysa ki; aklını ziyan etmiş. Psikolojisini bozmuş. Karşısındaki devletin, kuzeyin arslanları olduğunu unutmuş...

  • astor15 Aralık 2019 15:18

    süleyman şah türbesini kuzeyin aslanı oldugumuz içinmi kaçırdık.

  • Kerim15 Aralık 2019 12:52

    Insaallah kibrista yarim kalan isimizide bu vesileyle tamamina erdiririz

  • Gkmn15 Aralık 2019 12:30

    Bir avuç insan her ipte oynamaya çalışıyor yapmayın beyler ziyan olacaksınız ABD ye pek güvenmeyin satışa gelirseniz yazık olur iki tarafada

  • AHMET ÖZBİR15 Aralık 2019 11:46

    SİYON Türk'ün şakası yok biliyon, ona göre en ufak bir harekette bulunursanız buhar olursunuz. Karşınızda Filistinli değil küresel güç Türkiye'nin ordusu var, bütün Akdeniz'de tur atacaklar KILLIK YAPMAYACAKLAR!..

  • heee15 Aralık 2019 12:58

    heee. vur bakalım israil gemisini... rus uçağını düşüren fetocu yapılanmya dönersin... yada mavi marmara gemisindeki gii kim dedi sana ghir israile erzak götur dersin.. yada 50 kişiden fazla kişiyi vuran o pilotlar gibi fetoculukdan açığa alırnısın. kardeşim dik duracan dimdik... 

  • Mert Yılmaz 15 Aralık 2019 12:40

    Mavi Marmara’yı unutmadık