E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTürk Demir Döküm'ün işlem sırasında kapatma-açma---

Türk Demir Döküm'ün işlem sırasında kapatma-açma

Türk Demir Döküm'ün işlem sırasında kapatma-açma
22 Haziran 2015 - 10:47 borsagundem.com

Borsa İstanbul, olağandışı miktar-fiyat hareketleri nedeniyle Türk demir Döküm'den açıklama istedi

Borsa İstanbul Yönetimi, Türk Demir Döküm'in işlem sırasını (TUDDF.E), şirketin pay sırasında meydana gelen olağan dışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak  Borsa tarafından talep edilen açıklamanın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilmemesi nedeniyle seans açılmadan önce geçici olarak işleme kapattı.

Türk Demir Döküm hisseleri son 2 işlem gününde 5,80 TL'den 7,93 TL'ye kadar yükseldi.

Borsanın talebi üzerine açıklama gönderen Türk Demir Döküm ''Şirketimizin kamuoyuna açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır. BIST'te oluşan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri konusunda bilgimiz yoktur'' açıklamasında bulundu.

Açıklamanın ardından hisse sırasının işleme açılmasına karar verildi:

''Pay Sırasının İşleme Açılması: TUDDF.E sırası şirket ile ilgili özel durum açıklamasının Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurulmuş olması sebebiyle saat 11:00'da yeniden işleme açılacaktır. Sırada 11:00 - 11:10 saatleri arasında açılış seansı yapılacak ve sıra, saat 11:15'ten itibaren Sürekli Müzayede bölümünde yeniden işleme açılacaktır.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)