E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk askeri konvoyu Suriye'nin kuzeybatısında---

Türk askeri konvoyu Suriye'nin kuzeybatısında

Türk askeri konvoyu Suriye'nin kuzeybatısında
19 Ağustos 2019 - 11:52 borsagundem.com

Askeri mühimmat taşıyan Türk konvoyunun Khan Sheikhoun kasabasında hükümetin ilerleyişine karşı mücadele eden mühaliflere destek vermek amacıyla Suriye'nin kuzeybatısına geçtiğini bildirdi.

SANA haber ajansında yer alan habere göre, Suriye Dışişleri Bakanlığı'dan bir kaynağın, bu "saldırgan" adımın "Suriye Arap Ordusu'nun İdlib vilayetindeki Khan Sheikhoun ve başka yerlerdeki militanları yenilgiye uğratma kararlılığını etkilmeyeceğini söyledi. 

Ankara henüz konuya ilişkin açıklama yapmadı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YUSUF MÜFTÜOĞLU19 Ağustos 2019 13:44

    kılıçtaroğlu ne diyor idi.Suriye de ne işimiz var.adamın sandalyesini altından alsanız haberi olmaz.bu işe zamanında müdahale etmez iseniz bunun bedeli daha ağır olur.abd 10 000 km den ingiltere ve fransa ve diğer ab ülkeleri 5 000 km gelip burada çirit atıyorlar kılıçtaroğlu ve milletvekilleri de teröristleri teröristleri destekliyorlar.

  • Nihat19 Ağustos 2019 13:11

    Bedeli ne olur bilemeyiz!  Ancak soğukkanlılığımızı korumalı kendimize de bir görev düşerse yapmalıyız!  Artık geri dönüşü ya da alternatifi olan bir mesele değildir bu! Bu terör pislikleri kendi kendine eriyerek kaybolmayacağına göre Türk Ordusu kendisine düşen görevi yerine getirecektir.

  • nihat19 Ağustos 2019 12:39

    Allah yar ve yardımcınız olsun.

  • ALAATTİN CAMGÖZ19 Ağustos 2019 12:20

    büyük devletlet nasıl hareket ediyor ise bizlerde öyle hareket etmeliyiz.kılıçtaroğlundan devlet adamı olmaz.