E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTurizm sektörünün KDV desteği uzatılacak mı?---

Turizm sektörünün KDV desteği uzatılacak mı?

Turizm sektörünün KDV desteği uzatılacak mı?
19 Haziran 2021 - 17:47 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan turizm sektörüne KDV desteğinin uzatılmasının kabine toplantısında görüşüleceğini bildirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan turizm sezonunun ikinci yarısında Kovid-19 tedbirleri kapsamında Türkiye'ye uygulanan seyahat kısıtlamalarının kaldırılabileceğinin işaretini verdi.

Anlatya'da bir otel açılışında konuşma yapan Erdoğan "Ülkemiz yavaş yavaş seyahat kısıtlamaları ile ilgili listelerden çıkmaya başladı. Fransa'nın ardından Rusya'nın da bu doğrultuda aldığı kararı memnuniyetle karşılıyoruz" diye konuştu.

Seyahat kısıtlamalarının kaldırılması için "Önümüzdeki haftalarda hızlanacağı anlaşılıyor. Turizmcilerin sezonun ikinci yarısını değerlendirebilmelerini temin edebileceğiz" ifadelerini kullanan cumhurbaşkanı turizm sektörüne KDV desteğinin bir ay daha uzatılması konusunun hafta başında kabine toplantısında görüşüleceğini bildirdi.

KDV ve stopaj indirimi uzatıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Rusya ile görüşmeler olumlu gidiyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)