E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTurcas Enerji'den yeni sözleşme ---

Turcas Enerji'den yeni sözleşme

Turcas Enerji'den yeni sözleşme
23 Eylül 2013 - 11:12 borsagundem.com

Turcas Petrol'ün bağlı ortaklığı, Jeotermal enerji üretimi konusunda Ortak Girişim Şirketi kurulmasına yönelik sözleşme imzaladı

Turcas Petrol'ün bağlı ortaklığı Turcas Enerji Holding A.Ş.'nin % 46, BM Mühendislik ve İnşaat A.Ş.'nin % 46 ve Alte Enerji'nin %8 oranında hissedar olacağı Turcas BM Kuyucak Jeotermal Elektrik Üretim A.Ş. ünvanlı bir ortak girişim şirketinin kurulmasına yönelik taraflar arasında bir Ortak Girişim Sözleşmesi'nin imzalandığı bildirildi.
Turcas'tan KAP'a yapılan açıklamada ''100% Bağlı Ortaklığımız Turcas Enerji Holding A.Ş. ile BM Mühendislik ve İnşaat A.Ş. ve Alte Enerji A.Ş. arasında Aydın ili, Kuyucak ilçesi, Pamukören beldesinde, söz konusu şirketlerin işletme ruhsatlarına ait alanlardaki ısı kaynağının ortak olduğunun tespiti ve yatırım verimliliğin artırılması amacıyla, jeotermal enerjisi alanında faaliyet göstermek üzere taraflar arasında bir Ortak Girişim Şirketi'nin kurulmasına yönelik görüşmelere başlandığı bilgisi 13.09.2013 tarihli Özel Durum Açıklamamızda kamuoyu ile paylaşılmıştı.  
Bu defa; Turcas Enerji Holding A.Ş.'nin % 46, BM Mühendislik ve İnşaat A.Ş.'nin % 46 ve Alte Enerji'nin %8 oranında hissedar olacağı Turcas BM Kuyucak Jeotermal Elektrik Üretim A.Ş. ünvanlı bir ortak girişim şirketinin kurulmasına yönelik taraflar arasında bir Ortak Girişim Sözleşmesi'nin imzalandığı bilgisi Şirketimize ulaşmıştır'' denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 26,84
En Yüksek: 27,44
En Düşük: 25,64
Değişim 7,53 %
FK: 18,59
PD / DD: 1,07
İşlem Hacmi 526.332.338
Toplam Adet: 19.536.248
Ağırlıklı Ort.: 27,01
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)