E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıTüpraş İzmir rafinerisinde üretime tekrar başladı---

Tüpraş İzmir rafinerisinde üretime tekrar başladı

Tüpraş İzmir rafinerisinde üretime tekrar başladı
01 Temmuz 2020 - 08:43 borsagundem.com

Tüpraş, Kovid-19'un meydana getirdiği talep azalması nedeniyle durdurduğu İzmir rafinerisindeki üretime bugün itibariyle tekrar başladı.

Tüpraş, korona virüs nedeniyle talepte meydana gelen düşüş sonucu durdurduğu İzmir rafinerisindeki üretimi daha önce planladığı gibi bugün itibariyle tekrar devreye almaya başladı.

Tüpraş 5 Mayıs'ta İzmir rafinerisinde üretimi 1 Temmuz'a kadar durduracağını açıklamıştı. Reuters ise Tüpraş'ın rafineride üretimi Mart sonundan itibaren azalttığını bildirmişti.

Şirket tarafından dün akşam KAP'a yapılan açıklamada, "İzmir Rafinerisindeki üniteler önceden duyurulan takvime uygun olarak kademeli olarak devreye alınmaktadır" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALEVİ DİNİNDENİM01 Temmuz 2020 15:47

    Üretime başladı ama bugün an itibarı ile      ( - % 1,79 )  oranında düştü. Başarıyı başarısızlık yaparak kutlayalım bu tüpraşa yakışmadı. uyduruk kağıtlar anlamsız sebepler ile artarken, en anlamlı zamanda  tüpraş üretime başlıyor ve düşüyor.üzücü.

  • ALEVİ DİNİNDENİM01 Temmuz 2020 15:41

    Üretime başladı ama bugün an itibarı ile      ( - % 1,79 )  oranında düştü. Başarıyı başarısızlık yaparak kutlayalım bu tüpraşa yakışmadı uyduruk kağıtlar anlamsız sebepler ile artarken, en anlamlı zamanda  tüpraş üretime başlıyor ve düşüyor.üzücü.