E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTunceli'de jandarmaya saldırı---

Tunceli'de jandarmaya saldırı

Tunceli'de jandarmaya saldırı
22 Temmuz 2015 - 15:55 borsagundem.com

Tunceli'de jandarma karakoluna ateş açıldı

Tunceli'nin Hozat İlçesi'ne bağlı Yenibaş Jandarma Karakolu'na bugün öğlen saatlerinde bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.
Askeri kaynakların verdiği bilgiye göre, Hozat ilçesine bağlı Yenibaş Jandarma karakoluna bugün saat 13.30'da bir grup silahlı terörist, iki farklı noktadan uzun namlulu silahlar ve biksi marka makinalı tüfeklerle ateş açtı. Atılan roketatar mermileri ise karakol binasının yakınlarına düştü.
Karakoldaki askerler de karşı ateş açtı. Güvenlik güçlerinin karşı ateşi üzerine ormanlık kesimdeki terörist gruplar kaçtı. Saldırıyı bölgede varlığı bilinen TKP/ML TİKKO örgütünün yapmış olabileceği belirtildi.
Ölen ve yaralananın olmadığı saldırısı sonrası iki kobra helikopteri, bölge üzerinde keşif uçuşu yaparken, karakoldaki güvenlik önlemleri artırıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • asım22 Temmuz 2015 21:29

    bunların derdi imanı tayyip gitsin ülke ne olursa olsun. böyle zihniyet dünyada bizde olur. umarım insanlar neyin ne olduğunu anlamişdır

  • hakan277222 Temmuz 2015 17:12

    MHP-CHP-HDP bir olup çatı aday çıkarmadılar mı?Ak Partiyi yani erdoğanı devirmekten başka düşüncesi olmayan bu partiler değil mi?Daha henüz seçim akşamı ASLA AK PARTİYLE OLMAZ DİYEN BU PARTİLER DEĞİL Mİ?NESİ VARDI ÜLKEMİZİN KALKINMAKTAYKEN

  • hakan277222 Temmuz 2015 17:07

    İşte HDP ye baraj aştıranlar.barajı tek başına kendi aştığını zanneden ler Bu Millet sizin ne kadar zalim ne kadar gaddar ne kadar diktatör olduğunuzu çok iyi biliyor ama bazılarına anlatamadık.Siz baraşı aşmasaydınız ancak sokağa dökülürdünüz başka bir şey yapamazsınız.

  • EMEKLİ 22 Temmuz 2015 16:32

    SAYIN MAHMUT TANAL ŞEHİTLERİMİZİN YANINDA GÖRMEK İSTERİZ HEP YÜRÜYÜŞLERDE ÖNSAFTASINIZ

  • .22 Temmuz 2015 16:29

    NE GERİZEKALI BUNLAR YA, DAHA OTURMUŞLAR ŞU MADDE BU MADDE DİYİP DURUYORLAR, ORTALIK BULANIYOR ADAMLAR HALA MEMFAAT PEŞİNDE.. BİRDE TV YE CIKIP ACIKLAMA YAPMIYORLARMI GÜLEREK İNSAN CILDIRIYOR YA. YETER BE.. SİZE BU OYLAR ÇOK BİLE....

  • gkm22 Temmuz 2015 16:19

    Devlet bisey yapsmiyorsa denecek soz kalmamistir

  • asker22 Temmuz 2015 16:14

    GÜN BİRLİK ZAMANI SİYASETİ BIRAKALIM İKİ POLİSİMİZ ŞEHİT OLMUŞ

  • HASAN KOYSUN22 Temmuz 2015 16:06

    AKP MEMLEKETİ NE HALE GETİRDİN,NE İŞE YARASIN,TERÖRÜ AZDIRDIN,12 YILDIR İKTİDARDASIN,HER YIL BİR MİLYON TERÖRİST ÖLDÜRSEYDİN 12 YILDA 12 MİLYON EDER KÖKÜ KURURDU,ŞİMDİ NE YAPACAN,PİSLEDİĞİN ÜLKEYİ TEMİZLE,YOKSA BANANE DİYE KAÇIP ÜLKÜCÜLERE VE VATAPERVERLEREMİ,İMANLILARA MI TEMİZLEMEYİ VERECEKSİN,GÖRECEZ