E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri​Tuncay Özilhan'dan Migros açıklaması---

​Tuncay Özilhan'dan Migros açıklaması

​Tuncay Özilhan'dan Migros açıklaması
03 Ekim 2014 - 13:38 borsagundem.com

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Özilhan, Migros'un yüzde 40.25 hissesi için teklif vermesiyle ilgili ilk kez konuştu.

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Özilhan, Migros'un yüzde 40.25 hissesi için teklif vermesiyle ilgili ilk kez konuştu. Özilhan "Bu girişimimiz sektörde büyüme stratejisi olarak okunmalı" dedi.

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Migros’ta hisse satın alınması süreciyle ilgili açıklama yaptı. Reuters'a konuşan Özilhan şunları kaydetti: “Migros'u grubumuzu Türkiye ve civar ülkelerde büyütebilecek bir iş olarak görüyoruz, bu girişimimiz yeni bir sektörde büyüme stratejisi olarak okunmalı. Migros'a ilgimiz, daralan bira pazarında Anadolu Efes için satış kanalı yaratılması amacı taşımıyor; Migros, Efes satışlarında yüzde 4 civarı paya sahip, bunun için bu kadar yüksek meblağ ödenmez.”

Özilhan, Migros'a ortak olacakları için şirketin borçlarının da bir kısmını devralacaklarını söyledi.

Özilhan, “Migros'un borçlarını göz önünde bulundurduğumuzda, alım maliyeti bir miktar yüksek; ancak kontrole ortak olan hisse alıyoruz, bunun değeri borsada alınıp satılan fiyattan farklı olacaktır” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • obivan04 Ekim 2014 08:44

    Allah insana beyin vermiş ersan bey. İsteyen içer isteyen içmez. Günah olup olmadığı senin sorunun. İçipte sapıtmıyorsa, bu durum kişiyle inancı arasındadır. Eğer içipte bi halt yapıyorsa bu da hukuk devletinin sorunudur.

  • ersan04 Ekim 2014 07:15

    İçki sektöründen büyük vebal altındasınız,gençleri sarhoş etmekle onları mahfediyorsunuz.