E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTüm Türkiye'de dev operasyon... 12 bin 617 polis!---

Tüm Türkiye'de dev operasyon... 12 bin 617 polis!

Tüm Türkiye'de dev operasyon... 12 bin 617 polis!
18 Eylül 2017 - 12:58 borsagundem.com

Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde okul servisleri ve okul çevreleri didik didik denetlendi. Operasyona 3059 ekip 12 bin 617 polis katıldı

Asayiş Daire Başkanlığı, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle, 3059 ekip ve 12 bin 617 polisin katılımıyla 81 ilde sabah saat 07.00 Tüm Türkiyede dev operasyon... 12 bin 617 polis
sıralarında başta okul servisleri ve okul çevreleri olmak üzere çok sayıda noktada denetim başlattı. Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, denetlemeleri yakından takip ediyor.

Öğrencilerin güvenli bir şekilde yeni eğitim ve öğretim dönemine başlamalarını hedef alan denetimlere Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde, Asayiş, Çocuk, Narkotik, Terörle Mücadele, Trafik, KOM, ilçe emniyet müdürlükleri ve güvenlik yönünden riskli bölgelerde Özel Harekat Timleri'nin katılımıyla sabah saat 07.00 sıralarında başlatıldı. Saat 15.00'a kadar sürecek denetimlerde, okul servis araçları, şoförleri, tüm okul çevreleri, okul çevresindeki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet, oyun salonlarında ekipler çalışma yürütüyor. Ayrıca Toplum Destekli Polislik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri uygulama sırasında bilgilendirme amaçlı broşür dağıtıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALAĞABEYLİ18 Eylül 2017 22:41

    allah yardımçıları olsun..görevleri gercekden çok zor...

  • İsimsiz...18 Eylül 2017 16:16

    Polis Teşkilatı gerçekten verimsiz çalışmaktadır. Daha önceki haberlerden hatırlıyorum istanbul polisi gazi mahallesini 3 bin polisle ablukaya alıyor herkesi arıyor sorguluyor sonuç? 500 gr ot esrar ele geçiriliyor. Polisin elinde bu kadar teknik takip imkanları varken ve belki de 20-30 polisle teknik çalışarak 100-200 kg eroin esrar vs. yakalayabilecekken 3 bin polisle sen tüm gazi mahallesini ablukaya al ve 500 gr esrar yakalayıver. İşi bilen hakkıyla çalışan memurları dahi hiç bir suçu yokken dağıtırsan ve tecrübesiz polislerle operasyonel birimleri doldurursan 20 polisin yapacağı işi 3 bin polisle yapamazsın. ir işi ne kadar az polisle iş yapıyorsan o kadar başarılısın demektir.

  • Yönetim tavsiyesi18 Eylül 2017 15:00

    Polis teşkilatı verimsiz çalışmaktadır acilen çevik kuvvet birimi jamdarmaya devredilmeli ve buradaki polisler karakollarda görevlendirilmesi gerekli ve POLİSE TOPLUM GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK İÇİN SİLAH KULLANMA YETKİSİ ( VUR EMRİ ) VERILMELI. KİM OLURSA OLSUN POLİS DUR DEDİĞİNDE DURACAK AKSİ HALDE VURULACAK. UYUŞTURUCU SATMAK VATANA İHANET SAYILACAK. KANUNLAR AB YE GÖRE DEĞİL TURKIYEYE UYGUN YAZILACAK. Biz ne kadar feryat etsekte tepedekiler işlerine geleni yapar.

  • Ersen Aykan18 Eylül 2017 13:35

    İşte akp Türkiyesi bu hale geldi. Can ve mal güvenliği yok. Suriyeli doldu. Halk tepkili. Turistlere Türkiye'ye gitmeyğn güvenlindeğil diyor Avrupalı devletler. Arap turist doldu.

  • D.demirkan 18 Eylül 2017 13:20

    NERDE İT UĞURSUZ VARSA TÜKİYEYE GELİYOR.İÇERDEKİ HAİNLER YETMEMİŞ GİBİ DIŞARIDAN İPİNİ KOPARAN TÜRKİYEYE GELİYOR.TÜRKİYE YOL GEÇEN HANI GİBİ.12000. PALİS NEDEMEK 50. 60. POLİS GECE GÜNDÜZ KOTROL BASKIN YAPMALI.EMNİYET BİNLERCE POLİS ALIYOR MAAŞ ÖDÜYORUZ.YİNEDE VATANDAŞ KORKU İÇİNDE YAŞIYOR ŞAÇMALIK BU.KAPKAÇ BAYANLARA SALDIRMA TELEFON DOLANDIRICILIGI.ÇEK SENET MAFYA ÇATIŞMASI.CANIMIZI TAK DEDİ.BİR ÖLÜM BİR OLAYIN OLMADIĞI GÜN YOK.EMNİYET PASİF İÇİŞLERİ PASİF.HUZUR DENEN BİRŞEY YOK.ÇOLUĞU ÇOCUĞU OLAN AİLELER DİKEN ÜSTÜNDE.ŞU HÂLE BAKIN.FUHUŞ ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR.13. 14 YAŞINDA KIZLAR FUHUŞA İTİLİYOR.UYUŞTURUCU ZATEN ÖNLENEMİYOR.BÖYLE GÜVENLİK OLMAZ.TÜRKİYE KENDİNE GELMELİ.EMNİYETE ÇEKİDÜZEN VERİLMELİ.