E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTüm kategorilerde birinci seçilen Sabancı yatırımcı ilişkilerinde 9 ödüle layık görüldü---

Tüm kategorilerde birinci seçilen Sabancı yatırımcı ilişkilerinde 9 ödüle layık görüldü

Tüm kategorilerde birinci seçilen Sabancı yatırımcı ilişkilerinde 9 ödüle layık görüldü
29 Eylül 2022 - 11:03 borsagundem.com

Sabancı Holding, Yatırımcı İlişkileri ekibinin başarılı çalışmaları neticesinde, 29 ülkedeki 250’nin üzerinde şirket arasında EMEA bölgesinin “En İyi Yatırımcı İlişkileri Ekibi” büyük ödülüne de layık görüldü.

Küresel finans alanında dünyanın en önemli platformları arasında yer alan Institutional Investor, düzenlediği 'Yatırımcı İlişkileri Anketi' kapsamında bölgelerinin ve ülkelerinin en iyi performans gösteren analistlerini (sell-side), CEO’larını, CFO’larını, yatırımcı ilişkileri profesyonellerini ve yatırımcı ilişkileri programlarını ödüllendirdi.

Sabancı Holding, dünyanın dört bir yanından ankete katılan yatırım profesyonellerinin oylarıyla belirlenen ödüllere damga vururken, 2022 Europe and Emerging EMEA Equity Awards Sanayi Şirketleri grubunda tüm kategorilerde birinci seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Büyük ödülün de sahibi oldu

“En İyi Yönetim Kurulu”, “En İyi CEO”, “En İyi CFO”, “En İyi Yatırımcı İlişkileri Programı”, “En İyi Yatırımcı İlişkileri Ekibi”, “En İyi Yatırımcı İlişkileri Profesyoneli”, “En İyi Analist / Yatırımcı Etkinliği” ve “En İyi ÇSY” kategorilerinde birincilik ödülünün sahibi olan Sabancı Holding, Yatırımcı İlişkileri ekibinin başarılı çalışmaları neticesinde, 29 ülkedeki 250’nin üzerinde şirket arasında EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölgesinin “En İyi Yatırımcı İlişkileri Ekibi” büyük ödülüne de layık görüldü.

Sabancı Holding Yatırımcı İlişkileri ekibi, geçen yıl da aynı platformda Finansal Kurumlar kategorisinde, dört farklı kategoride birincilik almıştı.

Institutional Investor hakkında

* Institutional Investor; Avrupa, Gelişmekte Olan Avrupa, Ortadoğu ve Afrika, Asya Pasifik, Kuzey Amerika ve Latin Amerika'da en iyi performans gösteren analistlerini (sell-side), CEO'larını, CFO'larını, IRO'larını ve IR programlarını değerlendiren ve belirleyen global yatırım profesyonelleri ile 50 yılı aşkın bir süredir bağımsız araştırma anketleri gerçekleştirmektedir.

* Araştırma sonuçları yatırım profesyonellerinin şirketler, aracı kurumlar ve yöneticiler hakkındaki bağımsız değerlendirmeleriyle belirlenir ve her yıl ayrıntılı olarak bu konuda analizler ve geri bildirimler sunarak stratejik karar verme, bilgilendirme, kaynak ve süreç yönetimi süreçlerine destek sağlar.

* Yöneticiler ve Yatırımcı İlişkileri ile ilgili değerlendirme, analistler (sell-side) ve fon yöneticileri (buy-side) tarafından gerçekleştirilmektedir.

Sabancı Holding, yurtdışında siber güvenlik firması aldı

Sabancı Holding İlk çeyrekte kârını beşe katladı

Sabancı Holding, stratejik öncelikleri doğrultusunda büyümesini sürdürdü

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,30
En Yüksek: 88,30
En Düşük: 84,50
Değişim 3,27 %
FK: 11,68
PD / DD: 0,82
İşlem Hacmi 2.327.558.920
Toplam Adet: 26.801.042
Ağırlıklı Ort.: 86,83
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sebahattin kurtluk29 Eylül 2022 21:54

    Sonunda SA olan sirketlerin tamamina bakin kordsa haric tabi, yatirimcisini iflas ettiren baska bi grup varmi

  • Sazan selim29 Eylül 2022 19:32

    O tam tersi olmasın, yatırımcının parasıyla çoğu şirketi ayakta tutuyorlar

  • Ali veli29 Eylül 2022 19:11

    Crfsada insanlar intihar etti ocakları söndü bu ne biçim bir yalandır böyle.

  • bu har29 Eylül 2022 16:33

    Sabancımı...ne alaka hisse senetleri yerlerde sürünüyor.crfsa gidin bir bakın sadece 1 örnek

  • atilla29 Eylül 2022 11:53

    kamera şakası olmalı.

  • Gerçek gündem 29 Eylül 2022 11:40

    🤣🤣🤣🤣 sabancının hisseleri çöp kutusunda sahol 2 sene önceki fiyatta her hisse enaz %100 gitmesine rağmen 10 .ci ödülü vermemeniz yakisi kalmadı sabancı ! küçük yatırımcıyı hissedarlarını iyi giydirdi parasını yıllarca kullandi