E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Tüm emeklilere tanınan hakkı talep ediyoruz'---

'Tüm emeklilere tanınan hakkı talep ediyoruz'

'Tüm emeklilere tanınan hakkı talep ediyoruz'
11 Ocak 2022 - 10:37 borsagundem.com

Milletvekillerinin özlük haklarına ilişkin açıklama yapan Parlamenterler Birliği, kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini, emeklilere tanınan haktan daha fazlasını istemediklerini belirtti.


Parlamenterler Birliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, milletvekillerinin süper emeklilik gibi bir hakkı olmadığının altı çizildi. Emekli vekillerin makam araçları olmadığının hatırlatıldığı açıklamada, bu konuda kamuoyunun yanlış bilgilendirildiği vurgulandı. 

Açıklamada, "Prim gün sayısı dolmadan emekli olunmadığı gibi, yaş haddi de milletvekillerine uygulanıyor" denildi.

Emekli milletvekillerinin aylıklarına artış talebi olmadığına dikkat çekilen açıklamada, "Mesele tüm emekliler gibi milletvekili emeklilerine de aynı hakların verilmesinden ibarettir" ifadesi kullanıldı.

Emekli milletvekiline zam, Meclis gündeminde

 

Emekli ve memur için ek zam! Tüm gözler Meclis’te...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Özbir11 Ocak 2022 11:07

    nereden emeki olduysanız oradan alın emekli maaşını, doktorsan doktor, çiftçiysen çitçi. ömür boyu esnaflık yap, primini en düşük seviyeden yatır, sonra yönettiğin ülkede normal halka layık gördüğün 1.800 tl emekli maaşını beğenme, vali emekli maaşı iste. ahlaksız insanları milletvekili yapmamak lazım

  • süslü sülü11 Ocak 2022 12:12

    Ahmet bazen doğru konuşuyon walla

  • Vatandaş11 Ocak 2022 10:59

    Yediniz yediniz hala doymadınız yahu.! İstemeyin artık.!!

  • mehmet ali sakin11 Ocak 2022 10:47

    allah gözünüzü doyursun ben memurum hem memurluk yapıp hem memur maaşı hem emekli maaşı alabılyommu kım var sizin gibi cift maaş alan allah ıslah etsin sizi