E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTÜİSAD'dan deprem bölgesine destek ağı---

TÜİSAD'dan deprem bölgesine destek ağı

TÜİSAD'dan deprem bölgesine destek ağı
07 Şubat 2023 - 12:03 borsagundem.com

TÜSİAD Başkanı Turan, çok sayıda ili etkileyen deprem nedeniyle derin üzüntü içinde bulunduklarını belirterek "TÜSİAD Deprem Destek Ağı ile acil ihtiyaçların karşılanması için yürütülen çalışmalara destek veriyoruz" dedi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, TÜSİAD Deprem Destek Ağı'nı oluşturduklarını belirterek “TÜRKONFED’e bağlı bölgesel iş dünyası federasyonları ile bölgenin ihtiyaçlarını belirledik. Üyelerimizi yardımlar konusunda koordine ediyoruz. Kamu kurumlarımızla iletişim halinde acil ihtiyaçların karşılanması için yürütülen çalışmalara destek veriyoruz" dedi.

Turan, Genel Kurul toplantısında, yaşanan deprem felaketine ilişkin bir açıklama yaptı.

Turan, "Çok sayıda ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle derin üzüntü içindeyiz. Ağır kış koşullarıyla daha da zorlaşan bu afet nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyor, enkaz altında olan vatandaşlarımızın ivedilikle kurtarılabilmesini ümit ediyoruz. Canla başla çalışan tüm kurtarma ekiplerine minnetlerimizi sunuyoruz. Üyelerimizle birlikte deprem bölgesinin yaralarını sarmak için vatandaşlarımızla dayanışma içindeyiz" dedi.

Üyelere yardım çağrısı

Deprem bölgesine yardım için harekete geçtiklerini kaydeden Turan, TÜSİAD'ın deprem bölgesine yardım için üyelerine çağrı yaptığını söyledi.

Orhan Turan, "TÜSİAD Deprem Destek Ağı'nı oluşturduk. TÜRKONFED’e bağlı bölgesel iş dünyası federasyonları ile bölgenin ihtiyaçlarını belirleyerek, üyelerimizi yardımlar konusunda koordine ediyoruz. Kamu kurumlarımızla iletişim halinde acil ihtiyaçların karşılanması için yürütülen çalışmalara destek veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Turan Genel Kurul toplantısının olağan gündem maddeleri çerçevesiyle sınırlı olarak yapılacağını belirtti. (Dünya)

SPK'dan Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yeni ilke kararları

 

Spor camiası deprem için seferber oldu

 

Şişecam'dan da deprem açıklaması geldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bist07 Şubat 2023 13:31

    bistte yer alan tüm şirketler 2023 karını deprem için vermeliler.bankalar en başta.

  • Mucise Reis : (07 Şubat 2023 16:39

    199 yılından eri deprem paraları kesintisi veriliyor. Daha ne verecekler ?

  • 0.107 Şubat 2023 12:37

    Yönlendirme için yardım destek call center kurulabilir.

  • Mucise Reis : (07 Şubat 2023 12:33

    Arakdaşlar basına tepkiler başladı.... Bizim buraya yardım gelecek, ama herşey geldi. herşey harika, el uzatıldı, destek olundu vb. haberlere tepki gösteriyorlar, gelcek yardımların yolunu kesiyorlar diyorlar... Benden demesi. haberciler yardımları yönlendirirken dürüt ve doğru olsunlar... Gerçektende yanlış bilgiler arama kurtarma ekiplerini yanlış yönlendirebilir... Haberler siyasetten arınıp objektif olmalı.... Burada tepkiler oluyor, sinirler oluşuyor... sosyal medyadada bu durum mevcut zaten

  • Aysel 07 Şubat 2023 12:27

    Sizler zam yapmayın ürün lere yeter