E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTÜİK'in yeni başkan yardımcısı Fatih Şahin oldu---

TÜİK'in yeni başkan yardımcısı Fatih Şahin oldu

TÜİK'in yeni başkan yardımcısı Fatih Şahin oldu
23 Nisan 2022 - 09:33 borsagundem.com

Türkiye İstatistik Kurumu'nda (TÜİK) açık olan başkan yardımcılığına Fatih Şahin atandı.

Türkiye İstatistik Kurumu'nda yeni başkan yardımcısı ataması gerçekleştirildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre kurumda açık bulunan başkan yardımcılığına Fatih Şahin atandı.

Ocak ayı sonunda başkanı değişen Türkiye İstatistik Kurumu'nda şimdi de iki başkan yardımcısının görevine Mart ayında son verilmişti.

TÜİK'te başkan yardımcıları Umut Serhat İdman ve Nurettin Kaya görevden alındı.

TÜİK'te Ocak ayında Prof. Dr. Erdal Dinçer başkanlık görevinden alınmış yerine BDDK'da başkan yardımcısı olarak görev yapan Erhan Çetinkaya atanmıştı.

TÜİK'te iki başkan yardımcısı görevden alındı

TÜİK’ten izinsiz istatistik yayınlayana hapis cezası

TÜİK: Bitkisel ürünlerde üretim değeri arttı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik23 Nisan 2022 16:14

    TÜİK, başkan ve başkan yardımcıları çok sık değişiyor. Sorun, gerçek enflasyon oranlarını yanlış açıklama olmasın!

  • Mucise Reis ;)23 Nisan 2022 11:35

    Tamam. Cem b eye yeni veri gönderin ... Yağ fiyatı düştü :D alım gücü arttı... benzin düştü... tüketici zorunlu giderleri düşüyor... İngiltere çöktü, ABD 25 yılın dibinde, uganda ya ihracat arttı . cumhuriyet Tarihinin şahlanması... :D hemen sms leri gönderin program başlamadan önce :D .. orda burdan veri alacaına buyursun mahalle kasabından veri alsın. Mahalle bakkalından veri alsın. Mahalle muhtarına gitsin fakirler ekmek için yardım parası alıyor. Pide kuyruğuna gitsin.  Çocuk okulda kaç para harçlık alıyor okullara gitsin sorsun. okul kantincisine sorsun nasıl tüketim var mı... :D Ya sıfırdan kurumca açsan, yeni kurumda kursan, yeni isimde atasan bu işler böyle düzelmez. böyle çözüm bulunmaz. yüzde 1500 ülke büyüdü verisi çıksın.  Her şey ithal zamlandı deniyori eee Tl korumasına ne diye geçtik ? yerli milli üretecek ucuz ucuz yicez, ihracat edecez şahlanacazz. eee programa ne oldu ?  :D ne ucuzladı? ne ürettik tüketiyoruz ?