E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTSPB heyeti, Çankaya’da Finans Ofisi’ni ziyaret etti---

TSPB heyeti, Çankaya’da Finans Ofisi’ni ziyaret etti

TSPB heyeti, Çankaya’da Finans Ofisi’ni ziyaret etti
20 Aralık 2018 - 09:42 borsagundem.com

Sermaye Piyasalarının öncü kurumu TSPB ile ulusal ve uluslararası finans dünyasına yönelik güçlü çalışmaların merkezi Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi yönetimi buluştu.

BORSAGUNDEM.COM

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı olarak kurulan, İstanbul Dünya Finans Merkezi projesi ve finansal çekim merkezi oluşturma çalışmalarını yürüten Finans Ofisi, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’ni Çankaya’da ağırladı.

Uluslararası kongre, panel ve çeşitli etkinliklerle finansal okuryazarlığı artırmak, Türk Sermaye Piyasalarının daha aktif ve güçlü olması adına adımlar atan TSPB Başkanı Erhan Topaç ve arkadaşları, Prof. Dr. Göksel Aşan başkanlığında uluslararası bankacılık ve finans sektörünü izleyen, küresel fonların ülkeye gelmesini sağlayıcı adımları belirleyen ve içinde Türkiye’nin konumunun da yer aldığı kritik önemde raporlar hazırlayan T.C. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi’ni ziyaret etti.

Ankara’daki buluşmada Sermaye Piyasaları masaya geldi. T. C. Finans Ofisi’nden yollanan twitte, “Finans Ofisi olarak Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği heyetini Çankaya’da ağırladık. Sermaye Piyasaları hakkında değerlendirme ve önerilerini dinledik” denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bilge 20 Aralık 2018 14:33

    Kervansaray da olup biten bütün dümenler serisi tez olarak sunulmalı. Üniversiteler de de okutulmalı. Bilincin yükselmesi, piyasaların doğru işletilebilmesi için gereken önlemlerin alınabilmesi için

  • belirsizlik20 Aralık 2018 14:30

    mesela borsadaki şirketler yatırımcıdan ne kadar bedelli toplamışlar ne kadar kar payı ödemişler yıllar içinde . acaba bu konular konuşulmuş mu ne kadarı ele alınıp uygulamaya konulacak yoksa birer kahve içip hal hatır edip dağılmışlar mı bir açıklama yapsalar yatırımcılar olarak merak ediyoruz.

  • Kumaş 20 Aralık 2018 12:46

    Borsada küçük yatırımcıların paralarını bir fonla ödersiniz borsaya güven gelir

  • Jale20 Aralık 2018 12:31

    Çay ve puskevit ikram etmişler:)