E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTSPB Başkanından uluslararası işbirliği açıklaması---

TSPB Başkanından uluslararası işbirliği açıklaması

TSPB Başkanından uluslararası işbirliği açıklaması
06 Nisan 2015 - 10:32 borsagundem.com

İlhami Koç: “Uluslararası işbirlikleriyle küresel sorunlara küresel çözümler üretebiliyoruz.”

TSPB Başkanı İlhami Koç, Sermaye Piyasasında Gündem’in Nisan sayısında sermaye piyasalarında uluslararası işbirliklerinin önemini vurguladı.

TSPB Başkanı İlhami Koç, Sermaye Piyasasında Gündem dergisinin Nisan sayısında uluslararası işbirliklerinin artmasının önemini vurgulayarak, Birliğin son dönemde bu alanda yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verdi. Koç, “Birlik olarak son yıllarda sermaye piyasalarımızın geleceğine yön vermek ve üyelerimizin küresel alanda işbirliklerini geliştirmek amacıyla çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu tür etkinliklerimizden birisini Mart ayı içerisinde gerçekleştirdik. Sermaye piyasaları ve bununla ilişkili alanlarda Türkiye- Polonya arasındaki işbirliği fırsatlarını artırmak amacıyla, “Polonya–Türkiye İşbirliği Toplantısı”nı düzenledik. Öte yandan, yakın dönemde Uluslararası Menkul Kıymet Birlikleri Konseyi temsilcileriyle Hindistan’da bir araya geleceğiz. Bu gibi platformlar sayesinde küresel düzeyde yaşanan sorunlara küresel düzeyde çözümler üretebiliyoruz” dedi.

Koç, ayrıca yatırımcı eğitimi çalışmaları kapsamında yürüttükleri projeleri okuyucularla paylaştı. Birlik tarafından 2014 yılında düzenlenen “Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması’nın yoğun ilgi gördüğünü ve yarışmanın 1 Nisan – 30 Haziran 2015 tarihleri arasında tekrarlanacağı belirtti. Koç, kısa film yarışmasıyla geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı.

Diğer Haber Başlıklarından Seçmeler

Kamera Elinde Geleceğin Cebinde Yarışması 1 Nisan’da Başlıyor!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kamera Elinde Geleceğin Cebinde Kısa Film Yarışması, 1 Nisan itibarıyla başvuruları almaya başladı. 30 Haziran 2015 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği yarışmanın birincisi, 15.000 TL’lik para ödülünün sahibi olacak. “Varlıklı Geleceğin Sırrı” temasıyla düzenlenen yarışmayla ilgili detaylı bilgiye www.kameraelindegelecegincebinde.com adresinden ulaşılabiliyor.

Polonya-Türkiye İşbirliği Toplantısı Yapıldı

TSPB üyelerinin küresel alanda işbirliklerinin geliştirmek amacıyla 26 Mart 2015 tarihinde Birlik merkezinde “Polonya-Türkiye İşbirliği Toplantısı” yapıldı. Birlik Başkanı İlhami Koç ve Varşova Borsası Başkanı Pawel Tamborski’nin açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği toplantı, Polonya ve Türkiye’den finans sektörü temsilcilerini bir araya getirdi.  Polonya ile Türkiye arasındaki ekonomik işbirliği fırsatlarının değerlendirildiği toplantıda, sermaye piyasalarındaki trendler, Polonya ve Türkiye finansal piyasaları arasındaki işbirliği imkanları ile sermaye piyasasının ekonomik büyümedeki rolü tartışıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TSPB başkanı06 Nisan 2015 12:27

    BİST genel kurulunda neden yoktu , aracı kurumların hakkını aramak için Fizandan mı Başkan ithal etmeliyiz acaba ..