E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTSPB Başkanı için son kararı SPK verecek---

TSPB Başkanı için son kararı SPK verecek

TSPB Başkanı için son kararı SPK verecek
14 Kasım 2016 - 16:26 borsagundem.com

TSPB’nin ‘yeni başkan’ gündemli acil toplantısına tüzük damgasını vurdu. Tamam mı, İlhami Koç’la devam mı? Birlik yönetimi konuyu SPK’ya taşıyor…

BORSAGUNDEM.COM –ÖZEL HABER

Borsagundem.com’un geçtiğimiz hafta sonu manşetten duyurduğu Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin (TSPB) bugün yapılan ‘acil toplansı’nda flaş bir gelişme yaşandı. İş Bankası iştiraki Anadolu Sigorta Genel Müdürlüğü’ne atanan ve yeni görevine bugün başlayacak olan TSPB Başkanı İlhami Koç’un çağrısıyla yapılan ‘yeni başkan kim olacak’ gündemli Yönetim Kurulu toplantısına Birlik tüzüğü damgasını vurdu. Buna göre TSPB üyesi İş Bankası’nın İlhami Koç’u yeniden aday göstermesi ya da Koç’un başkanlığının devam etmesi görüşü masaya geldi. Ancak bu noktada gözler Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) çevrildi. Toplantıda tüzükle ilgili yorumu SPK’ya sorma görüşü ağır bastı. Eğer SPK da tüzüğü aynı şekilde yorumlarsa Birlik yönetimde bir değişikliğin olmayacağı, İlhami Koç’un başkanlığında mevcut durumun devam edeceği belirtildi.

TÜRKİYE BORSAGUNDEM.COM’DAN OKUDU

Bilindiği gibi TSPB’deki bu önemli toplantıyı ilk olarak Borsagundem.com sermaye piyasalarına duyurmuş, “yeni başkan” sorusunu gündeme taşımış ve bugün yapılan acil toplantıyı da özel haber olarak manşetten yayınlamıştı.

TSPB acil toplanıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)