E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTSPB acil toplanıyor---

TSPB acil toplanıyor

TSPB acil toplanıyor
11 Kasım 2016 - 14:49 borsagundem.com

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Yönetim Kurulu 14 Kasım’da ‘acil’ toplantıya çağrıldı. Gündem, Borsagundem.com’un 7 Kasım’da manşetten duyurduğu yeni başkan…

BORSAGUNDEM.COM –ÖZEL HABER

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ‘acil’ toplanıyor. lhami Koç’un başkanlığını yaptığı Birlik yönetimi, Yönetim Kurulu Üyelerine “14 Kasım Pazartesi günü toplanıyoruz” çağrısı yaptı. Saat 12.00-13.00 arası yapılacak acil toplantıya, Anadolu Sigorta Genel Müdürlüğü’ne atanan İlhami Koç’un son kez başkanlık yapması, yeni başkanın isminin belirlenmesi bekleniyor. Bilindiği gibi Borsagundem.com, TSPB Yönetim Kurulu Üyelerinin bile bilmediği bu kritik toplantıyı 7 Kasım günü yayınladığı “TSPB’nin yeni başkanı kim olacak?” manşetinde yazmıştı. Aracı kurumlar ve borsa dünyası yeni haftanın ilk günü yapılacak önemli toplantının tarihini ilk olarak Borsagundem.com’da okumuştu.

İLHAMİ KOÇ 15 KASIM’DA İSTİFA EDEBİLİR

Borsagundem.com,piyasalara bomba gibi düşen manşetinde, TSPB yönetiminden bazı isimler ve TSPB Başkan Yardımcısı Berra Doğaner’in (Kılıç) Anadolu Sigorta Genel Müdürlüğü’ne atanan İlhami Koç'tan 14 Kasım'dan önce istifa etmesini talep ettiğini, ancak Başkan'ın olumsuz yanıt verdiğini yazdı. Yeni görevine fiili olarak başlamadığını, başlayacağı gün TSPB'deki görevini bırakacağını beyan ettiği belirtilen İlhami Koç'un 14 Kasım'da (bugün) yapılacak Yönetim Kurulu toplantısından bir gün sonra Kurum ile yollarını ayırması bekleniyor.

TSPB’nin yeni Başkanı kim olacak?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)