E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTSK tüm hedefleri imha etti!---

TSK tüm hedefleri imha etti!

TSK tüm hedefleri imha etti!
23 Nisan 2016 - 14:06 borsagundem.com

Kuzey Irak'a gece saatlerinde 2 ayrı hava harekatı düzenlendi. TSK hedeflerin tam isabetle vurularak imha edildiğini bildirdi

Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey Irak'taki Sinath-Haftanin ve Metina gece ve sabah saatlerinde F-16 ve F-4 2020 savaş uçaklarının katıldığı 12 hava aracı ile iki ayrı hava harekatı düzenlendiğini açıkladı.

Saat 00.00 - 02.00 saatleri arasında, alınan bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucunda Kuzey Irak'taki Sinath-Haftanin ve Metina bölgelerinde tespit edilen PKK'ya ait hedeflere 4 F-16 ve 6 F-4 2020 savaş uçağı ile hava harekatı düzenlendi.

Bu sabah 07.30- 08:10 saatleri arasında da, yine alınan bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucunda Kuzey Irak'taki Metina bölgesinde tespit edilen PKK'ya ait hedeflere 2 F-16 savaş uçağı ile hava harekatı düzenlendi.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, tespit edilen tüm hedefler tam isabetle vurularak imha edilirken görevini tamamlayan uçaklar üslerine geri döndü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)