E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTSK destekli Dabık operasyonu başladı!---

TSK destekli Dabık operasyonu başladı!

TSK destekli Dabık operasyonu başladı!
15 Ekim 2016 - 12:54 borsagundem.com

TSK destekli Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Dabık operasyonunun başladığını bildirdi

Suriyeli muhalif bir komutanının yaptığı açıklamaya göre, Türkiye destekli Suriye Özgür Ordusu, DEAŞ'ın elindeki Suriye kasabası Dabık'a saldırıya geçti.

DEAŞ, DABIK'A BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Terör örgütü DEAŞ, Halep kentinin kuzeyindeki düzlük alanda bulunan Dabık kasabasına büyük önem atfediyor. DEAŞ, Dabık'ın, kafirler ile inananlar arasında yaşanacak ve kıyametin habercisi olacak nihai bir savaşın yaşanacağı yer olduğuna inanıyor. Terör örgütü, internetteki İngilizce dergisini de "Dabiq" adıyla yayınlıyor.

"DABIK ÇÖKERSE, DEAŞ DA ÇÖKER"

Suriye Türkmen Meclisi’nin Dış İlişkilerden Sorumlu yetkilisi Abdurrahman Mustafa geçen hafta Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “DEAŞ, kendisi açısından kutsal yer olan Dabık’a büyük önem veriyor. Dabık düştüğünde örgüt psikolojik olarak da çökecek. Çünkü örgütün, ‘Dabık’ta kıyamet savaşı yaşanacak ve kâfirler diz çökecek. İstanbul’un gerçek fethi o zaman gerçekleşecek’ tezi ortadan kalkacak. Bu nedenle çok büyük direniş gösteriyorlar” demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)