E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTSK Afrin'de PYD mevzilerini bombalıyor---

TSK Afrin'de PYD mevzilerini bombalıyor

TSK Afrin'de PYD mevzilerini bombalıyor
13 Ocak 2018 - 14:57 borsagundem.com

TSK unsurlarınca Afrin'deki PYD mevzileri top atışlarıyla bombalanmaya başlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'de terör örgütü PYD/PKK'nın Afrin'deki noktalarına yoğun topçu atışı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Elazığ 6. Olağan İl Kongresi’nde Suriye'deki terör örgütüyle mücadeleye ilişkin mesajlar verdiği sırada TSK topçusu, örgütün Afrin'deki mevzilerini vurdu.

Erdoğan, "İdlib operasyonuyla bu koridorun batı kanadını çökertiyoruz. Afrin'deki teröristler teslim olmazlarsa orayı da başlarına yıkacağız, bu böyle biline." diye konuşmuştu.

İdlib'deki muhabirlerin bildirdiğine göre, TSK'nın topçu birlikleri, Hatay'ın Reyhanlı ve Kırıkhan ilçeleri ile Suriye'deki İdlib gerginliği azaltma bölgesinde konuşlu noktalardan Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK'nın mevzilerine top atışları yaptı.

TSK birlikleri, öğle saatlerinden itibaren Afrin'in Basufan, Cinderes , Deyr Bellıt ve Raco bölgelerine en az 36 atış yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • flamenco7213 Ocak 2018 20:14

    Geri planda bir karar verildiyse, bunun, bu şekilde ortalıkta söylenmesi zaaf yaratır kanımca..Kuzey Irak bağımsızlık referandumunda, Sincar'la ilgili de aynısı oldu..Habur'da tam 1 ay tatbikat yapıldı, bu tatbikat, evlilik programı gibi aynı saatlerde canlı verildi...Sonra ne oldu???Hiç...Bir de bunun yanında Kuzey Irak Petrolleri'nin bir kısmına da İran kondu..Habur Sincar arası 100 km.Telafer Sincar arası 40 km falan..Söylemeyin yapın...aksi durumda, nara atmaktan başka marifeti olmayan pehlivan algısına yol açmakla kalmazsınız..bir de karşı hazırlık ve tahkimat süreçlerini tahrik edip, lehinize olduğunu düşündüğünüz güç dengesine zarar verirsiniz..Hiç müsabakalarda, "bak şimdi, veziri öööle oynarsan, ben de fille nah tam buradan şah çekicem" diyerek mücadele eden bir satranç oyuncusu gördünüz mü?

  • FATİH İSLAMBUL13 Ocak 2018 19:40

    RABBİM ALLAH ORDUMUZA YARDIM EYLE DÜŞMANLARI KAHRU PERİŞAN EYLE ORDUMUZU KARADA HAVADA DENİZDE KORU ONLARA ZAFERLER İHSAN EYLE AMİN

  • Sosyolog 13 Ocak 2018 19:29

    Bu siyaset içeride uzaklaşmaya neden olacaktır. Amerika ve Rusya’nın uzun vadede Türkiye aleyhine olacak Suriye ve kuzey Irakı birleştirerek yeni Arap Kürt devleti kurma çabalarına dahada yardım etmekten başka sonuç üretmez. Anims başkanlık hedeflerine büyük katkı sağlar karşıtlık psikolojisi iyi işlendilerse

  • Evren 13 Ocak 2018 19:24

    Kürtlerle hareket etmek, Kürt partilerini Türkiye eksenine dönüştürmek uzun vadede ülke yararındaydı. Ama partiler arası Kürtler üzerinden iç trübünlere oynama yarışı Kürt karşıtlığıyla siyasal prim üretme rekabeti ordadoğuds bşr çok dengeleri zananka Türkiye aleyhine dönüştürebilir.

  • ...13 Ocak 2018 19:06

    esad ın toprak bütünlüğüni ilkkkkkkkkk baştan tanıyıpda, suriye parşalanmamalı tek kişi yönetmeli aynı eskiden olduğu gibi deseydik. hiç de bunları yaşamazdık, suriyelilerde 3 milyon kişi Türkiye ye gelmezdi. Olayları sezemiyoruz. şuan suriye param parça oldu. rusya bir sürü askeri üs aldı. surite onayladı. abd de pyd yi tutup orada toprak ve üs peşinde koşuyor. ordaki fakir halk ve masraflarıda türkiye çekiyor. resim bir dış politika yaptık. başarısız çok kötu sonuçlar elde ettik. : (((

  • Şimşek13 Ocak 2018 18:15

    Gazanız mübarek olsun. Afrinden eşkıya defolmalı.

  • D demirkan 13 Ocak 2018 18:09

    VUR BİTİR ŞU ŞEREFSİZLERİ YETTİ ARTTI İT SÜRÜLERİ. KOS KOCA ORDUSUN BE. TÜRKİYE TEHTİT ALTINDAMI YAŞAYACAK. TÜRKİYENİN GÜVENLİĞİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDE. TAVİZ YOK.

  • gobel6613 Ocak 2018 17:44

    Allah muzaffer eyleşin inşallah. Kendi ülkesinin ve askerinin düşmanı insanları kahru perişan eylesin inşallah.

  • millet13 Ocak 2018 15:50

    RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH...