E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan Reina yorumu---

Trump'tan Reina yorumu

Trump'tan Reina yorumu
04 Ocak 2017 - 12:26 borsagundem.com

ABD'nin yeni başkanı seçilen Donald Trump, Ortaköy'deki gece kulübü Reina'ya düzenlenen terör saldırısı hakkında yorumda bulundu

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Florida eyaletindeki Mar-a-Lago malikânesinde verdiği yeni yıl partisinde yaptığı konuşmanın görüntüleri ortaya çıktı.

Palm Beach kasabasındaki malikânede yaklaşık 800 davetlinin katıldığı gecede kaydedilen görüntüler, Palm Beach Daily News haber sitesinde yayımlandı.

Trump'ın videoda, kaçak göçmenlerin ABD'ye girmesini engellemek için Meksika sınırına ördürmeyi planladığı duvar ile Reina saldırısını bağdaştırdığı görülüyor.

"Güçlü sınırlara sahip olacağız. Böylece insanlar, ülkemize gelirken, sadece yasal yollarla girebilecekler. Bizim istediğimiz gibi" diyen Trump daha sonra da yılbaşı gecesi İstanbul'da yaşanan terör saldırısına değindi.

Trump, "Duvarlardan konuşmuşken, bilmiyorum Türkiye’de olanları duyanınız var mı? Bu gece Türkiye’de büyük bir felaket yaşandı. Çok, çok, çok fazla insan öldü. Orada büyük bir şeyler oluyor. Bu, bir korku gösterisi" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oktay Ak 04 Ocak 2017 18:49

    Önce içerdekileri çıkarsın.

  • adam haklı 04 Ocak 2017 16:40

    sınırları iyi koruyup iti kopuğu teröristi ülkeme doldurmayacağım diyor

  • Yorumspor04 Ocak 2017 13:27

    Trump'ı ABD halkı sadece Amerikalıları düşündüğü için seçti. Eğer tüm dünyayı düşünen bir başkan adayı olsaydı kesinlikle seçilmezdi.

  • Spesifik04 Ocak 2017 13:15

    Basiretsiz kardeş , dört yanı düşmanla çevrili bu topraklarda yaşamak zordur. Vur kafasına yaptır istediğini , o eski Türkiyenin modası geçti artık.Dış ve iç politikalardan habersiz gibisin.Hatta bağlı bulunduğun topluluk seni çevrendekileri iyi bir şekilde analiz edebilme yeteneğinden mahrum etmiş.Dünyadaki gelişmeleri özellikle yeni enerji kaynaklarına yönelik emperyalist devletlerin oyunlarına kör kalmamak lazım.İnan bu ülkenin başında sen olsaydın eleştirdiğin adamlardan daha ileri giderdin.Türkiye büyük bir millettir ve Allah'ın izni ile tüm bunlarında altından kalkacaktır.İstiklal harbinde yedi düvele karşı sadece sen ben vardık.Sanmaki bugün değişen birşey var.Bu coğrafyada dik durabilem için yeri geldiğinde güç kullanmayıda bileceksin.Bu güç birilerini rahatsız etmiş olabilir olacakta.Hiç birşey emek harcanmadan kazanılmaz...

  • basiretsizler04 Ocak 2017 12:32

    bu pisligin içine bilee bilee girdirildik,şimdide kivraniyoruz,yuce Allah basiretsiz hukumet yoneticilerinden ülkemizi ve milletimizi korusun