E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan itiraf gibi paylaşım: Kürtlerle değil, PKK ile iş tuttuk---

Trump'tan itiraf gibi paylaşım: Kürtlerle değil, PKK ile iş tuttuk

Trump'tan itiraf gibi paylaşım: Kürtlerle değil, PKK ile iş tuttuk
07 Ekim 2019 - 21:32 borsagundem.com

Trump, Orta Doğu Uzmanı Michael Doran'ın "Obama döneminde Kürtlerle değil, müttefikimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin can düşmanı olan PKK ile iş tuttuk" paylaşımını kendi Twitter hesabından paylaştı

ABD Başkanı Donald Trump, eski Başkan Barack Obama döneminde ABD'nin Suriye'deki Kürtlerle değil, PKK ile iş tuttuğu yönündeki bir içeriği, Twitter hesabından paylaştı.

Trump, Twitter hesabında, Hudson Enstitüsü Kıdemli Orta Doğu Uzmanlarından Michael Doran'ın ABD'nin Suriye kararına destek veren paylaşımlarına yer verdi.

Başkan Trump, Dorian'ın yaptığı "Obama döneminde Kürtlerle değil, müttefikimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin can düşmanı olan PKK ile iş tuttuk. Bu politikayla Türk-PKK savaşının tohumlarını ekiyor, aynı zamanda Türkiye'yi Rusya'nın kollarına atıyorduk." paylaşımını retweet etti.

Trump, Dorian'ın Ocak 2018'de Washington'da katıldığı bir panelde, Anadolu Ajansının (AA) çektiği videoyu kullanarak, "Suriye'nin kuzeyinde gördüklerinize şaşırıyor musunuz? Ben şaşırmıyorum. Ocak 2018'de Obama'nın bizi Türkiye'ye ilişkin koyduğu ikilemi açıklamıştım." paylaşımına da sayfasında yer verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türk.08 Ekim 2019 04:33

    Bika hiç aklın yokpkkli hfpliletin oylarıyla chpliler belediye başkanı olmuşlar sen hala ne konuşuyorsun. Devlet bu chppkk ittifakını bölmek için bir hamle yaptı fakat hain katil şerefsizin sözünü dinlemediler. Senin asıl sorman gereken soru şu olmalıydı. Pkk neden chpye oy verin dedi karşılığında doğu ve güneydoğu da toprak sözümü verdi. Aklın olsa bunu sorarsanız. Chpile hdp gizlice yeni anayasa hazırlıyorlar Trabzon lu Lawrence başkan olduğunda bu anayasaya göre pkkya toprak verecekler. Yoksa iki koltuk için pkk sana oymu verir.ac beynini uyanık ol chp vatanı satacak.

  • Yorum08 Ekim 2019 01:24

    Her şey pentegonun örümcek kafalı memurlarının ürünü oradada mı aracılık yapıyorlar yoksa toprakçılık mi hiç düzgün bi iş çıkaramıyorlar çünkü işlerin eğikleri degiller

  • yorum 08 Ekim 2019 00:27

    yarın öbür gün çıkıp chp ile iş tuttuk dersen yalan konuşmuş olur musun acaba  

  • yorum 08 Ekim 2019 00:25

    bilmediğimiz birşey söyleyin de aklımızda kalsın

  • asena07 Ekim 2019 22:21

    şerefsiz turp bizi çok aracan

  • Yılmaz07 Ekim 2019 22:17

    Abd ve sarı kafa pkk işbirliği içindeymiş şaşırdıkmı?hayır...abd den dost olmaz,gerçek suratları ortaya çıkıyor,kusmaya devam ediyorlar.

  • Bika07 Ekim 2019 21:57

    PKK lideri A.Öcalan'la başta barış sürecinde olmak  üzere  İBB seçimlerinde mektup aracılıyla   iş tutanlar var.

  • Veli 07 Ekim 2019 23:09

    Açıkça hdp yle iş tutan, iktidara gelebilmek uğruna ypg temsilcileri ile Avrupa'da toplanan, fetoculerle bir araya gelenleri göz ardı etmezsin umarım!

  • ATA07 Ekim 2019 21:40

    ABD geçmişte neysek şimdide oyuz diyor.

  • : )) yokkk07 Ekim 2019 21:39

     yokk bunuda kabullenmez bizim troller.... biz yılalrdır diyoruz hdp ye soylenenlerın binde 1  ini abd ye diyemiyorlar, değerli dostum diyorlar diye... mert olun kardeşim abd pkk ya silah verdi... bunu diyemeyenler, kemal miş, hdp miş, iyi partimiş zart zrut pkklı diyor  : ))) pkk ya destek verdım dıyenelrede yooo vermedın kurt onlar diyor.. troller çokk