E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan İran'a tehdit gibi açıklama---

Trump'tan İran'a tehdit gibi açıklama

Trump'tan İran'a tehdit gibi açıklama
09 Mayıs 2018 - 19:00 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump, "İran nükleer programa başlarsa çok sert sonuçları olacak. İran müzakere edecek ya da bir şeyler olacak" dedi

ABD Başkanı Donald Trump, 2015 yılında altı dünya ülkesiyle İran arasında imzalanan nükleer anlaşmadan ülkesinin çekildiğini dün yaptığı konuşmayla açıklamıştı.

Trump'ın kararına İsrail ve Suudi Arabistan dışında destek veren bir ülke çıkmazken, anlaşmanın altında imzası bulunan diğer ülkeler anlaşmaya bağlılıklarını sürdüreceklerini belirtmışti.

TRUMP'TAN GÖZDAĞI

ABD Başkanı Trump İran'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Trump, "İran nükleer programa başlarsa çok sert sonuçları olacak. İran müzakere edecek ya da bir şeyler olacak" dedi.

Öte yandan Amerika Savunma Bakanı,  anlaşmadan çekilmelerine rağmen Ameriken askeri harcamalarında bütçe artırımına ihityaç duyulmadığını açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerimcan10 Mayıs 2018 04:30

    Çalışıyorlar ne yapsınlar işleri bu konuşmak , kuzey koreliler anlaştı yapacak iş kalmadı varsa yoksa İran konuşuruz artık.

  • HESMEN09 Mayıs 2018 22:22

    demek ki abd nin tek kortuğu şey atom bombası.hiristiyan ve yahudi devletlerinde atom bombası var bence tüm müslüman ülkelerde de olsun ki abd rusya veya ab ülkeleri bir daha müslüman ülkelere yan bakmasınlar.neden onlarda varda müslüman ülkelerde atom bombası yoktur.ülkemizinde acilen atom bombası yapması gerekmektedir.

  • POLAT ALEMDAR09 Mayıs 2018 22:20

    bunların hepsi danaşıklı döğüş.rusya, avrupa ve abd, israil bir olup, suni gündemler oluşturarak islam ülkelerini bir bir bölüşüp kaynaklarını tüketiyorlar.müslüman ülkelerini yönettiklerini zanneden satılmışlarda onların kukları olmuşlar.abd iran hiç bir şey yapamaz.yapar ise asyadan afrikaya dünyanın bir çok yerinde çok hiristiyan yahudi ve müslüman ölür ki bunu bilan abd koboyluk yapmaktadır.iran ı osmanlı imparatorlu bitirememiş ki abd bitirsin.

  • aao09 Mayıs 2018 21:23

    üç gün sürmez kuzey koreye yaptığı gibi gözdağ veriyor

  • ONURSUZ.IHLAS HOLD.PATRONU09 Mayıs 2018 19:57

    Eyyy trump sizin vatandasiniz ihlas patronunu vatandasliktan cikarin, korkudan tc vatandasligindan cikmis malima el koyarlar diye, babasi iyi planlamis...

  • Okie Dokie09 Mayıs 2018 19:10

    Konuş sarı reyiz konuş. Sen konuştukça dolar artıyor ve paramıza para katıyoruz.

  • misafir10 Mayıs 2018 00:06

    Okie dokie sana bu site küfür ede ede ben yoruldum sen bi doymadin

  • nedim09 Mayıs 2018 20:46

    Avro ve dolar yasaklanmalı sadece ihracat ve ithalat yapan şirketler ve bankalar kullanmalı. Döviz bir yatırım aracı olmamalı.

  • nihat09 Mayıs 2018 19:07

    o kadar atma bakalım, sonra poponun üzerine oturursun.