E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan İran'a: Değişim zamanı---

Trump'tan İran'a: Değişim zamanı

Trump'tan İran'a: Değişim zamanı
01 Ocak 2018 - 18:44 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump sosyal medya hesabından, İran’da yaşanan eylemlerle alakalı yaptığı paylaşımda “Değişim zamanı.” ifadesini kullandı. Trump ayrıca, Pakistan'a yapılan yardımların da kesileceğini yazdı

ABD Başkanı Donald Trump yeni yıla Twitter hesabından Ortadoğu politikalarına ilişkin sinyaller vererek başladı. Trump, Pakistan’a ABD’den yapılan yardımların sonlandırılacağını ve İran’da "değişim zamanı" olduğunu yazdı.

Pakistan’a ilişkin paylaşımında ABD’nin son 15 yılda “aptalca” 33 milyar dolar yardım gönderdiğini fakat hiçbir dönüş alamadığını söyleyerek “Afganistan’da peşinde olduğumuz teröristlere güvenli liman sağlıyorlar. Artık yardım falan yok!” yazdı.

Sonrasında İran’daki gösterilere ilişkin bir paylaşım yapan Trump, “İran Obama yönetimi ile yaptığı berbat anlaşmaya rağmen her düzeyde kusurlu davranıyor. Muhteşem İran halkı uzun yıllardır baskı altında. Gıdaya ve özgürlüğe açlar. İnsan haklarıyla birlikte İran’ın tüm zenginlikleri yağmalanıyor. Artık değişim zamanı!” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • salak avni01 Ocak 2018 23:41

    uyyyy şu sıfata bak hele,yüzünden şer akıyor. MEMENETSUZ.

  • South Park 01 Ocak 2018 20:49

    İranda herşey güllük gülistanlık değil bunda herkes hemfikir ama ABD ve İsrail'in desteklediği bir hareketten medet umulmasın. Emin olunsun ki bu günleri ararlar. Bunun yerine çeşitli değişiklikler yaparak halkın büyük çoğunluğunu (herkesi memnun etmek imkansızdır) memnun etmek, petrol ve doğalgaz gelirlerinden halka daha fazla ayırmalılar. Umarım İran sıkıntıya düşmez, o düşerse ortadoğu daha da karışır.

  • Sdk 01 Ocak 2018 19:37

    Her amerikan başkanın bir katliam ve talan eseri var trump unki da olmalı.. Ya kore ya İran bakalım hangisi

  • KILIÇ01 Ocak 2018 19:23

    ALLAH SENİ KAHRETSİN İŞİN GÜCÜN HAYİNLİK MAZLUM İRAN HALKINI SAGDUYULU OLMAYA DAVET EDİYORUM.

  • Ahmedi Nejat01 Ocak 2018 23:59

    çok sağ ol kardeşim biz bunu düşünememiştik.

  • Okie Dokie01 Ocak 2018 19:19

    Allah seni başımızdan eksik etmesin Trump reyiz. Sen olmasan müslüman alemi birbirini yer.