E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan Hamaney'e: Sözlerine dikkat et---

Trump'tan Hamaney'e: Sözlerine dikkat et

Trump'tan Hamaney'e: Sözlerine dikkat et
18 Ocak 2020 - 04:11 borsagundem.com

Dünkü Cuma hutbesinde ABD ve Avrupa'ya ağır eleştirilerde bulunan İran'ın dini lideri Hamaney Trump'ı kızdırdı

ABD Başkanı Donald Trump resmi Twitter hesabından son dakika dikkat çeken açıklama yaptı. Trump, dün Tahran’da Cuma namazında ABD ve Avrupa’yı eleştiren İran’ın dini lideri Ali Hamaney ile ilgili ‘Sözlerine dikkat etmeli’ dedi.

İran’ın dini lideri Ali Hamaney ile ilgili Twitter hesabından bir mesaj yayınladı. 8 yıl sonra Tahran’da ilk kez Cuma namazı kıldıran dini liderin ABD ve Avurpa ile ilgili sert sözlerine vurgu yapan Donald Trump “İran’ın ekonomisi çöküyor ve halkı acı çekiyor. Ali Hamaney sözlerine dikkat etmeli’ ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL KERTENKELE18 Ocak 2020 12:04

    sana anbargo yapsalar sen nasıl davranacaktın.bunları bu hale getirenler islam dininde kendi çok bilmis sanan cahil fakat uyanık islamı tam anlamı ile anlayamayan din adamları ve akedemisyenlerdir.islam dünyası birlik icinde olsa ve kaynaklarını güçlü bir islam ülkesinde toplasalar hiç bir hrisyiyan ve yahudi ülkesi müslümanlar ile baş edemezler.

  • erol g 18 Ocak 2020 06:21

    GÜNÜMÜZDE AĞIZDAN ÇIKAN HER SÖZ KALEME DÖKÜLEN HER YAZI HEMEN HER TARAFTAN DUYULUYOR GÖRÜLÜYOR DEĞERLENDİRİLİYOR DİNİMİZ BİZE GÜZEL KELİMELER KULLANARAK KONUŞMAMIZI YAZMAMIZI ÖĞÜTLÜYOR KÖTÜ/ALAYCI SÖZLERLE KONUŞMAMIZI DEĞİL