E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump, başdanışmanının görevine son verdi---

Trump, başdanışmanının görevine son verdi

Trump, başdanışmanının görevine son verdi
18 Ağustos 2017 - 20:48 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, başdanışmanı Steve Bannon'u görevden aldı

Amerikan medyası NBC ve New York Times'ın iddiasına göre, Trump, Şef Stratejisti Steve Bannon'ın Beyaz Saray'daki görevine son verdi. 

New York Times gazetesi, Beyaz Saray yetkililerine dayandırarak yaptığı haberde, Trump'ın, Bannon'un görevine son verme kararı aldığını yazdı.

Haberde, Bannon'un görevine tam olarak hangi tarihte son verileceğine ilişkin bilgiye yer verilmezken, Trump'ın fikrini değiştirebileceği yönünde ifadeleri de kullanıldı.

Beyaz Saray'dan konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Trump'ın ABD Başkanlık seçimlerini kazanmasında önemli rol oynayan Bannon, ismi Trump'ın kabinesinde açıklandığından bu yana ABD ana akım medyasının hedefi haline gelmişti.

Trump, Salı günü New York'ta kendisine yöneltilen Bannon'un Beyaz Saray'daki geleceğine ilişkin soru üzerine, Steve Bannon'u "arkadaş" olarak nitelemiş ve "Bannon hakkında ne olacağını göreceğiz." ifadesini kullanmıştı.

2017-08-18t164656z_1287710404_rc1b9067f070_rtrmadp_3_usa-trump

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zombiii18 Ağustos 2017 23:55

    Ayşe hanım sen eski piyasana dön anlaşılan burda tekrar sana kaldırım saydırırlar . Bak Kılıçdaroğlu 70 yaşında ve senin cehape için yazdıkların ortada Kemal'e bel bağlıyorsun ve 70 ilk dedeye bir şey diyemiyorsun :-)) . Biliyoruz derdiniz Başkanla ama bilmeden yazdırmışlar sana . O daha 63 yaşında ve hadi belediye başkanlığı dönemini atalım en azından 15 sene tam tepede hem de hep birinci hep rekortmen. Kemal bugün başa geçse - maazallah :-)) - Başkanın tecrübesine ulaşması için yani o hayal için 85 yaşında olması gerek :-)) lafın kısası 2. Ecevit dönemi için ... derdiniz belli ama bu aziz millet tankın önünde duramayanlara değil iktidar vermeyi hayalini bile kurdurmaz vesselam ... iyi uykular ...

  • Ayşe Özen18 Ağustos 2017 23:11

    Bu Trump sonunda görevi bırakmak zorunda kalacak. Her ülkeye Fransa ve Kanada'da olduğu gibi 40 yaşın altında genç ve dinamik Cımhurbaşkanı/Başbakan lazım.

  • Orduly18 Ağustos 2017 21:00

    Ulen yok demokrasinin yok medeniyetin beşiği olmadı adaletin ve hatta insan haklarının ve pek tabii çok sesliliğin belki de birileri için hoşgörünün membaı dediğiniz ülkenin işte hali pür melali ... bir de ülkemizi beğenmez retorik yapar durursunuz . Kral çıplak . Orası insan hakları ihlallerinin ve terörün üretim merkezi , adaletsizliğin vahşiliğin ikiyüzlülüğün bölücülüğün odağı Müslüman düşmanlığının ekseni ve her daim fitne ve fücürün Yılmaz kalesidir ...