E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan 1915 olayları hakkında açıklama---

Trump'tan 1915 olayları hakkında açıklama

Trump'tan 1915 olayları hakkında açıklama
24 Nisan 2018 - 21:48 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, 1915 olaylarıyla ilgili, "Büyük felaket." dedi.

Sözde Ermeni soykırımının yıl dönümü hakkında konuşan ABD Başkanı Donald Trump “1915’de olan korkunç olayda,acı çeken ve ölenler için üzgünüz” açıklaması yaptı. Trump 1915 olayları hakkında ayrıca, “Acı çekenlerin anısını onurlandırdığımız gibi, bu tür zulümlerin tekrar edilmemesini sağlamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

TRUMP GEÇEN YIL DA “BÜYÜK FELAKET” DEMİŞTİ

ABD Başkanı Donald Trump, bu yıl olduğu gibi geçtiğimiz 24 Nisan’da da , 1915 olaylarıyla ilgili olarak ‘Büyük Felaket’ anlamına gelen ‘Meds Yeghern’ ifadesini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALAĞABEYLİ25 Nisan 2018 09:44

    adam nedemiş ki?üzgün olduğunu olmması gerektiğini söylemiş..yav sizler türkçe anlıyonuz mu?

  • Cenk25 Nisan 2018 07:07

    “4 Temmuz 1776’dan buyana olan korkunç olaylarda,acı çeken ve ölenler için üzgünüz”

  • Muzaffer Aker25 Nisan 2018 05:19

    Ermeni çetelerinin rumlarla birleşip neler yaptığını tarih yazıyor.Maalesef insanlığın bittiği şekilde olaylar yaşanmış.Yavuz hırsız ev sahibinden baskın çıkar derler.Onun gibi tarihin en kara sayfalarını Osmanlıya yamamaya çalışıyorlar.Osmanlı şerefli ve onurlu bir imparatorluktu , himayesindeki tüm etnik kökenli grupları el üstünde tutmuştur ama böyle canilere karşı sessiz de kalmamıştır.

  • Halka24 Nisan 2018 23:42

    Eskiden derdim ki bu tarz birşeyi Türk milleti yapmış olamaz. Ama son iki yıldır darbeyle alakası olmayan yuzellibinden fazla kişiye, ki bunlar Türk ve Müslüman, Ermeni ve Hristiyan değiller, yapılanları görünce geçmişte bu tarz bir gaza gelme sonucu Ermenilere de o dönem o şeyin yapılmış olabileceğine inanmaya başladım. Modern zamanda bunca insanı hukuksuzca ve sorgusuz sualsiz işten atıp sonra başka işte çalışmalarına da engel olanlar geçmişte kendilerine ne din ne de millet olarak hiç benzemeyen Ermenilere kimbilir neler yapmışlardır.

  • Yorum 24 Nisan 2018 23:14

    Ayrıca türk topraklarında yaşayan ermenileri örgütleyerek güney cephesinde ermeni taburuyla türklere saldırtmışlar doğu cephesinde yine öyle ermeni vatandaşları kışkırtıp çepe oluşturmuşlar ermeni çeteleri erkekleri askerde olan köyleri çoluk çocuk demeden kırıp kılıçtan geçirmişler eee türkler ne yapmış göç ettirmiş yani kendisi için artık bir tehlike durumunda olanları göç ettirmişler en malumunu yapmış çetin yol şartlarında evet önlemlerde olmuştur 2018 de yaşıyoruz bu gün bile suriyeden kaçıp gelenler avrupanıza sığınmak isteyenler yollarda ölüp gidiyor bi yardım eli uzatmıyorsunuz yine türkiye şevkatli kollarını açıyor yedirip içeriyor atletler dağılmasın diye elinden geleni yapıyor

  • Yorum24 Nisan 2018 23:01

    Siz kendi yaptığınız olaylara bakın dünya sizin yaptıklarınızı çok iyi biliyor kızılderilileri nasıl öldürdügünüzü abd yapımı filmlerde onlara eşit şartlarda hayat şansı vermişler gibi gösteriyorlar ama öyle değil hepisi yalan soykırımı ilk orada yaptılar inkalar afrikalılar ha hiroşimada nagasakide atom bombasıyla öldürdükleri viyatnamda afganistanda ırakta şimdi suriyede dünya bunları nasıl unutsun şimdi ırakta barışı nasıl getirdiklerinin filmini çekiyorlar rambo filimindede yine aynı terane yani biz insanlığı bunlardan öğrenecek degiliz

  • demirkan 24 Nisan 2018 22:42

    DÜNYA İÇİN ESAS FELÂKET SENSİN