E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'dan Susan Rice'a: Felaket---

Trump'dan Susan Rice'a: Felaket

Trump'dan Susan Rice'a: Felaket
19 Ekim 2019 - 15:51 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanı Barack Obama döneminde ulusal güvenlik danışmanlığı yapan Susan Rice'ı "felaket" olarak niteledi.

Trump, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Obama'nın ulusal güvenlik danışmanına yönelik eleştirilerde bulunarak, Rice'ı "Obama'nın felaketi" olarak tanımladı.

Başkan Trump, paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:

"Ulusal Güvenlik Danışmanı olarak Başkan Obama'nın felaketi olan Susan Rice şimdi bize Suriye'de ne yapılacağı hakkında fikrini söylüyor. 'Kumda kırmızı çizgiyi' hatırlıyor musunuz? Bu Obama idi. Milyonlarca insan öldü. Hayır, sağ ol Susan, sen bir felakettin."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selahattin Ölmez19 Ekim 2019 21:05

    bencede öyle felaket birisi keşke benim arkadaşım olsa idi.

  • Bika19 Ekim 2019 17:14

    Trump, milyon dolarlarla konuşmaya fazla alıştığından insanları da milyonlarla ifade ediyor.

  • Volkan19 Ekim 2019 16:25

    Trump olaya parasal açıdan bakıyor. istemediğim ülkeye ekonomik yaptırım yaparım, limanlarını ablukaya alırım kurşun atmadan dize getiririm diye düşünüyor. Derin ABD ise her ülkede her türlü muhalefete yardım ediyor, kim başa gelirse gelsin muhalefet ile sıkıştırma yapıyor. Demokrasi onlar için bir araç. Görüntü YPG PYD PKK İŞiD gibi örgütleri ileride bölgede İran, Suriye, Türkiye'ye karşı kullanılmak üzere küstürülmeden el altında tutmak istiyorlar.