E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıTrump’a göre dolarda Fed suçlu!---

Trump’a göre dolarda Fed suçlu!

Trump’a göre dolarda Fed suçlu!
26 Haziran 2019 - 07:49 borsagundem.com

Başkan Trump, çok güçlü olduğuna inandığı ABD Doları için Fed'i suçluyor

ABD yönetiminden üst düzey bir yetkilinin Reuters'e verdiği bilgiye göre Başkan Donald Trump, ABD Doları'nın çok güçlü, euronun ise çok zayıf olduğuna inanıyor ve bu durum için Fed'i suçluyor.

Yetkili ayrıca, Başkan Trump'ın Fed Başkanı Jerome Powell'i görevden alma planı olmadığını belirtirken, Trump'ın bu konuda yetkisi olup olmadığı konusunda Beyaz Saray hukuk danışmanları arasında farklı görüşler olduğunu da vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman26 Haziran 2019 08:34

    Biz de de merkez bankası suçlu .Eğri oturalım doğru konuşalım bu kadar yüksek enflasyonun sebebi yüksek faiz bence Cumhurbaşbanımız doğru söylüyor.Ne bu yaaaaa eskiden şöyle derlerdi afrika ülkesi ugandayı bile geçtiniz derlerdi.Bu kadar yüksek faiz olurmu ya mesela sanayici bankadan kredi alacak parayı çevirecek , işçi masrafı algısı vergisi sonra gidecek bankaya yüksek faiz ödeyecek , batar batar adam batar.Cumhurbaşkanımızın yerine ben olsam merkez bankasını lav ederim ne bu ya bağımsız mış felan bakın Trump fedin kulağını çekiyor.Bence Cumhurbaşkanımızı oyuna getiriyorlar.Bir an önce merkez bankasını kontrolü altına almalı.