E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'a garip destek: İnsanları susturmak Çin'de olur---

Trump'a garip destek: İnsanları susturmak Çin'de olur

Trump'a garip destek: İnsanları susturmak Çin'de olur
09 Ocak 2021 - 21:58 borsagundem.com

ABD Başkanı'nın Twitter'a erişiminin kalıcı olarak askıya alınması üzerine ABD Eski BM Daimi Temsilcisi'nden Trump'a destek geldi

ABD'nin Eski Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley, ABD Başkanı Donald Trump'ın Twitter hesabının kalıcı olarak askıya alınmasına "İnsanları susturmak Çin'de olur, bizim ülkemizde değil" paylaşımıyla tepki gösterdi.

Haley, Twitter hesabından, "İnsanları susturmak, ABD Başkanı'ndan bahsetmiyorum bile, Çin'de olur, bizim ülkemizde değil. İnanılır gibi değil." açıklamasında bulundu.

Sosyal medya platformları Facebook ve Instagram'ın Trump'ın hesabına erişimini süresiz engellemesinin ardından Twitter da benzer bir adım atarak ''şiddeti körüklediği'' gerekçesiyle Trump'ın hesabını kalıcı olarak askıya almıştı.

ABD Kongresinin 6 Ocak'ta Trump destekçileri tarafından basılmasıyla başlayan siyasi kriz devam ederken Trump'ın istifa etmesi, görevden alınması ya da ikinci kez azledilmesi yönündeki çağrılar büyüyor.

Twitter, Trump'ın kampanya hesabını da askıya aldı

 

Trump'tan Twitter öfkesi: Ben de kendi platformumu kuracağım

 

WhatsApp yerine Telegram

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEYREK ZEMHERİ10 Ocak 2021 17:15

    bak orada bir tane siyah yoktur.eğer bunu olayı siyahlar yapsa idi hepsi ödürüp katliamlar yapardırınz.bence buradaki olaylar danışıklı döğüş bence bilerek oraya insanları yığıp içeriye aldıklarını düşünmekteyim.

  • Tranpci10 Ocak 2021 10:05

    Borsa gündem neden bu kadar taraflı başlık atıyorsunuz yoksa sizdemi demokratsiniz

  • abdullah10 Ocak 2021 02:54

    ya neden garip olsun doğru demiş haber başlıklarınız çok yanlı. bir şeyler anımsatıyor