E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump’a beyzbol darbesi!---

Trump’a beyzbol darbesi!

Trump’a beyzbol darbesi!
27 Aralık 2019 - 13:07 borsagundem.com

Dünyaca ünlü dergi The Economist’e göre, ülkenin en popüler sporu beyzbol, ABD Başkanı Trump için kötü sinyaller veriyor…

BORSAGÜNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

The Economist dergisinde yer alan bir yazıda eski ABD başkanları ile Donald Trump’ın beyzbola olan ilgisine kritik bir vurgu yapıldı. ABD’nin ikonik hale gelen birçok ABD başkanı için beyzbolla alakalı hikâyeler anlatılsa da birçoğu gizemini korumaya devam etmekte.

Habere göre, ABD başkanlarından George Washington ve Dwight Eisenhower’ın beyzbol oynadığı bilinmekte. Abraham Lincoln’da efsanelere göre hasta yatağında beyzbolun mucidi ile buluşarak bu sporun önemini anlattı.

İLK ATIŞ TRUMP’A YAPTIRILMADI

Başkan Trump için durum farklı gözükmekte. Trump geçtiğimiz hafta, beyzbolun en prestijli ligi olan World Series’e katıldı. Ancak geleneksel hale gelen ilk atış için ABD Başkanı sahaya davet edilmedi. Takım sahipleri Trump’ın yanına oturmadı. Seyircilerde Trump karşıtı sloganlarda bulundu.

30 KENTTE DE PROTESTO BEKLENİYOR

Economist Trump’ın diğer 30 şehirde de aynı tepkiyle karşılaşacağı yorumunu yaptı. Geçmişte Bill Clinton, George W. Bush ve Barack Obama da bazı karşılamalarında kötü tezahüratlara maruz kalsa bile hiçbiri Trump’a tepki kadar şiddetli değildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)